Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Σπύρος Σούλης: Το τέλειο ράφι-κρεμάστρα για το υπνοδωμάτιο που θα σας λύσει τα χέρια

Δεν έχετε πολλούς χώρους αποθήκευσης στο υπνοδωμάτιο; Και τι έγινε; Εμείς σας έχουμε ένα πανεύκολο diy που θα δώσει αυτό το «κάτι» στο υπνοδωμάτιό σας και θα σας λύσει και τα χέρια.

Πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν κάποιο σημείο μέσα στο υπνοδωμάτιο για να ακουμπάνε τα ρούχα που βγάζουν πριν κοιμηθούν και τις πιτζάμες τους όταν ντύνονται το πρωί για να πάνε στη δουλειά. Το ίδιο ισχύει  με τα παλτό αλλά και τα πρόχειρα ρούχα που δεν ξέρουν που να βάλουν.

Με τη βοήθεια μιας ξύλινης σκάλας το παραπάνω «πρόβλημα» λύνεται και ο Σπύρος Σούλης έχει τον τρόπο.

κρεμάστρα

Πάρτε μια απλή ξύλινη σκάλα και βάψτε την με λίγη μπογιά στο χρώμα της επιλογής σας. Μπορείτε να επιλέξετε λευκό για να ταιριάζει με τον τοίχο σας ή και μαύρο για να δώσετε και μια έξτρα δραματικότητα στον χώρο σας. Αυτό το αφήνουμε πάνω σας αναφέρει το spirossoulis.

Στερεώστε την στον τοίχο σαν ράφι και έχετε έτοιμη μέσα σε πολύ λίγα λεπτά μια όμορφη ραφιέρα αλλά και τα ξύλα για να κρεμάτε ό,τι θέλετε από αυτά. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και θα σας χαρίσει έξτρα χώρους αποθήκευσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ