Το σύμπαν με ένα περίεργο τρόπο μας δίνει αυτό που χρειαζόμαστε αντί γι αυτό που θέλουμε

Mας στέλενει αυτό που χρειαζόμαστε την κατάληλλη στιγμή. 

Νομίζω πως όλοι θέλουμε κάτι να συμβεί με συγκεκριμένο τρόπο. Όλοι θέλουμε διαφορετικά πράγματα και διαφορετικά αποτελέσματα στις καταστάσεις που βιώνουμε και έτσι ελπίζουμε και προσευχόμαστε όλα να πάνε όπως τα σχεδιάσαμε. Ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Ωστόσο, μερικές φορές το Σύμπαν έχει μια περίεργη αίσθηση του χιούμορ και δεν μας δίνει αυτό που επιθυμούμε. Επειδή μερικές φορές, μας ευλογεί με αυτά που έχουμε ανάγκη.

Βλέπετε υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα σε αυτό που θέλουμε και σε αυτό που χρειαζόμαστε. Αυτό που θέλουμε συνήθως δεν είναι ό,τι καλύτερο για εμάς. Και έτσι, το να επιτρέψετε στο Σύμπαν να επέμβει και να σας δώσει αυτό που χρειάζεστε είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.

Μερικές φορές χρειάζεται να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν και να μην παρέμβουμε για να αφήσουμε το κάρμα να κάνει την δουλειά του. Επειδή συνήθως κουβαλάμε το κάρμα από παρελθοντικές καταστάσεις , μένουμε στάσιμοι και επομένως είναι απαραίτητο να εξαγνιστούμε με το να αφήσουμε το κάρμα να παίξει τον ρόλο του.

Το θέμα είναι πως η κοινωνία μας έχει κάνει να θέλουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Όλοι αυτοί που μας λένε πως θα πρέπει να κυνηγήσουμε αυτά που θέλουμε και να επιδιώξουμε τους στόχους μας. Ναι, αυτό είναι υπέροχο όταν πετυχαίνουμε τους στόχους μας, αλλά μετά τι; Εξακολουθούμε να μην είμαστε χαρούμενοι επειδή αυτή η ευτυχία είναι βραχυπρόθεσμη και έτσι πάντα θα βρίσκουμε ακόμα ένα στόχο να εκπληρώσουμε.

Νομίζω πως όλοι θα ήμασταν πιο χαρούμενοι αν αφήναμε τα πράγματα να έρθουν σε εμάς. Η δουλειά που κάνω τώρα δεν είναι αυτή για την οποία έκανα αίτηση- αυτή με βρήκε. Το Σύμπαν με οδήγησε σε αυτή για κάποιο λόγο. Τώρα, συναισθηματικά και ψυχικά είμαι πολύ καλύτερα αναφέρει το awaken.

Έχω γνωρίσει ανθρώπους που άλλαξαν την ζωή μου και με έκαναν ένα καλύτερο άτομο.

Οπότε, αντί να στεναχωριέστε για πράγματα που δεν πήγαν όπως θα θέλατε, να είστε ευγνώμονες για όλα αυτά που έχετε και γι αυτά που θα έρθουν στην ζωή σας αν χαλαρώσετε και αφήσετε το Σύμπαν να κάνει την δουλειά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ