Νικολέτα Βουτσά στον επικήδειο της: ‘’ Μπαμπά μου Σ’αγαπώ, αν η ζωή ήταν άνθρωπος θα σηκωνόταν επί 88 χρόνια με το ίδιο κέφι σαν το δικό σου (βίντεο)

Κηδεία Κώστα Βουτσά: Ο συγκλονιστικός επικήδειος της κόρης του Νικολέττας. 

Ράγισαν καρδιές ο επικήδειος λόγος της κόρης του Κώστα Βουτσά, Νικολέττας, η οποία αποχαιρέτησε για πάντα τον αγαπημένο της πατέρα.

Στη Μητρόπολη Αθηνών από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να τιμήσει τον μεγάλο ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία.

Η πιο συγκινητική στιγμή, ήταν όταν η κόρη του Κώστα Βουτσά Νικολέττα μίλησε για τον μπαμπά της: Είπε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της:

«Θα ήθελα να σας πω ότι πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που αποφάσισε να φύγει, είναι ότι κάποιος από πάνω του σφύριξε ότι έρχεται ανάσταση νεκρών πολύ σύντομα. Ο μπαμπάς μας έφυγε μετά από μία οικογενειακή γιορτή. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, δυο ώρες, του τραγουδούσαμε, γελούσαμε, του δείχναμε βιντεάκια... Και μετά τον αφήσαμε να κοιμηθεί με ένα πρόσωπο γαλήνιο και χαρούμενο.», είπε με δάκρυα στα μάτια.

«Σήμερα γιορτάζω τον άνθρωπο που ενσάρκωσε τη ζωή. Αν η ζωή ήταν άνθρωπος θα σηκωνόταν κάθε μέρα με το ίδιο κέφι, ενθουσιασμό, χαρά όπως ο μπαμπάς. Ήταν πιστός στον εαυτό του, συμφιλιωμένος με τον εαυτό του. Εξελισσόταν, ανανεωνόταν κι είχε πιάσει το νόημα της ζωής.

Σήμερα γιορτάζουμε αυτόν τον πνευματικό άνθρωπο που με την παρουσία του και τη στάση του θεράπευε. Ας αντλήσουμε δύναμη από το πνεύμα του που είναι εδώ.Κώστα Βουτσά, ηθοποιέ, είσαι σπουδαίος και σ' αγαπάμε. Μπαμπά μου. Είσαι ο μπαμπάς μου. Σ’ αγαπώ», συμπλήρωσε με «σπασμένη» φωνή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ