Ιδέες για αποκριάτικο μακιγιάζ μάγισσας & πως να κάνεις στολή με απλά ρούχα

Πάρε ιδέες και φτιάξε μια τέελια στολή μάγισσας χωρίς κόπο.

Η αποκριάτικη στολή της μάγισσας, μαζί με αυτή της πειρατίνας και της γάτας, είναι μια από τις δημοφιλείς επιλογές.

Αν λοιπόν σκέφτεσαι να ντυθείς μάγισσα θα χρειαστείς και το ιδανικό μακιγιάζ για τις απόκριες. Εξάλλου, ένα απλό κοστούμι δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακό χωρίς makeup που θα ολοκληρώσει το λουκ!

 

Οι επιλογές είναι πολλές και έχουν να κάνουν με το γούστο και το στυλ σου. Κάποια makeup είναι πιο σαγηνευτικά και εντυπωσιακά, ενώ άλλα πιο «θεατρικά». Δες λοιπόν τα tutorial που ακολουθούν, αλλά και τις φωτογραφίες και πάρε έμπνευση για τη φετινή σου μεταμφίεση.

Ιδέες για αποκριάτικο μακιγιάζ μάγισσας

Τα έντονα smokey eyes σε σκούρο μαύρο, μπορντό, μωβ και πράσινο αποτελούν τις πιο δημοφιλείς προτάσεις για βάψιμο σε μάγισσα. Όσον αφορά τα χείλη, συνήθως χρησιμοποιούνται σκούρα ή ασυνήθιστα χρώματα κραγιόν, με το μπορντό, το μαύρο, το γκρι και το πράσινο να είναι τα πιο χαρακτηριστικά.

Αν θες να κάνεις ένα πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ για τις απόκριες, ζωγράφισε ένα μισοφέγγαρο στο μέτωπο ή ιστούς αράχνης. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες, μπορούν να δώσουν άλλη διάσταση στο look σου.

Ας δούμε λοιπόν μερικές όμορφες προτάσεις μακιγιάζ για να ολοκληρώσεις την αποκριάτικη μεταμφίεση σου σε μάγισσα.

Μακιγιάζ μάγισσας με μπορντό smokey eyes

Μακιγιάζ σε πράσινους μαύρους τόνους για μάγισσα τις απόκριες

Αποκριάτικο μακιγιάζ για μάγισσα σε μαύρο χρώμα

Μωβ μακιγιάζ για μεταμφίεση μάγισσας

Αποκριάτικο makeup για μάγισσα με σκούρο smokey eyes και γκρι κραγιόν

Μαγευτικό μακιγιάζ με σκούρο smokey eyes σε μπορντό και μαύρο χρώμα

Μια όμορφη πρόταση μακιγιάζ για να ολοκληρώσεις την μεταμφίεση σου σε μάγισσα είναι και το παραπάνω. Σκούρο smokey eyes με μαύρο και μπορντό χρώμα σε συνδυασμό με μεταλλικά μπορντό χείλη θα σε κάνουν να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Το συγκεκριμένο βάψιμο χωρίς τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως το ζωγραφισμένο μισοφέγγαρο στο μέτωπο ανάμεσα από τα μάτια, αλλά και το χρυσό glitter στην εσωτερική γωνία των ματιών που φαίνεται σα να τρέχει, θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει και ένα βραδινό makeup για την έξοδο σου.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μια αποκριάτικη μεταμφίεση μάντισσας / μέντιουμ ή χαρτορίχτρας.

Αστραφτερό αποκριάτικο μακιγιάζ μάγισσας

Αν πάλι προτιμάς τα πιο glamorous makeup με glitter, ένα έντονο smokey eyes με μαύρο, μπρονζέ και χρυσό είναι ιδανικό για να ολοκληρώσεις την αποκριάτικη στολή μιας μάγισσας. Ειδικά όταν απογειώνεται από αρκετό χρυσό glitter τόσο στο πάνω βλέφαρο, όσο και κάτω από το μάτι. Επίσης, η προσθήκη διακοσμητικών αστεριών θα κάνουν το makeup σου ακόμη πιο αποκριάτικο.

Και για τα χείλη, ένα σκούρο μπορντό κραγιόν είναι τέλειο. Πρόσθεσε αν θες και ένα ψεύτικο σκουλαρίκι στη μύτη και το κάτω χείλος και είσαι πανέτοιμη για το πάρτι μασκέ.

Gothic μακιγιάζ για μάγισσα στις απόκριες

Για ένα gothic αποκριάτικο μακιγιάζ μάγισσας το μαύρο χρώμα είναι το πιο κατάλληλο. Ένα μισοφέγγαρο στο μέτωπο, μια έντονη γραμμή eyeliner και μαύρο κραγιόν μπορούν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη στολή σου.

Και επειδή η συγκεκριμένη μεταμφίεση δεν χρειάζεται να έχεις κάποια ιδιαίτερη στολή. Ένα στενό κοντό μαύρο φόρεμα, μια κάπα και ψηλές κάλτσες ή μπότες πάνω από το γόνατο είναι αρκετά για να σε κάνουν να μαγέψεις τα πλήθη αναφέρει το beautetinkyriaki

Μακιγιάζ μάγισσας σε πράσινους τόνους για το καρναβάλι

Το πράσινο χρώμα στο μακιγιάζ μιας μάγισσας για τις απόκριες είναι κλασσική επιλογή. Φορώντας το κλασσικό ψηλό και μυτερό καπέλο και ένα μαύρο φόρεμα είσαι πανέτοιμη να διασκεδάσεις στο καρναβάλι!

Σέξι μωβ μακιγιάζ μάγισσας

Ακόμη ένα χρώμα που έχει την τιμητική του στο αποκριάτικο μακιγιάζ για μάγισσα είναι το μωβ. Ταιριάζει πολύ σε καστανά και πράσινα μάτια, προσθέτοντας στο κατά τα άλλα μαύρο κοστούμι σου μια δόση χρώματος. Φορώντας και το αντίστοιχο κραγιόν, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μαγευτικό!

Αποκριάτικη στολή μάγισσας με απλά ρούχα για το πάρτι μασκέ

Μια μεταμφίεση σε μάγισσα δεν χρειάζεται ιδιαίτερη στολή για να είναι πετυχημένη. Μπορείς κάλλιστα να φορέσεις ένα μαύρο φόρεμα (μακρύ ή κοντό) και να προμηθευτείς ένα μυτερό ψηλό καπέλο και μια σκούπα από ένα μαγαζί με εποχιακά είδη. Έτσι απλά θα έχεις κάνει μια εύκολη αποκριάτικη στολή με δικά σου ρούχα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις έτοιμες του εμπορίου.

Εναλλακτικά μπορείς να φορέσεις μια φούστα από τούλι ή ύφασμα, είτε και ένα σορτάκι. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου μαγευτικό.

Αν θες να απογειώσεις ακόμη περισσότερο τη στολή σου, μπορείς να φορέσεις και μια μακριά μαύρη κάπα με κουκούλα ή χωρίς.

Αποκριάτικη στολή μάγισσας με απλά ρούχα

Ιδέες για DIY αποκριάτικες στολές μάγισσας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ