Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα μαθαίνει ότι η Δρόσω περιμένει παιδί από τον άντρα της - Ο Νικηφόρος κινδυνεύει στα χέρια των αδερφών Σταμίρη;

Τι θα γίνει στα νέα επεισόδια; - Όλες οι εξελίξεις…

Όλα παίρνουν διαφορετική τροπή στο Διαφάνι και ειδικά στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη, στα επεισόδια που έρχονται από βδομάδα στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Ελένη έχει ήδη ανακαλύψει το μυστικό της Δρόσως και προσπαθεί να σώσει τη σχέση των αδερφών της, όμως τη «βόμβα» θα ρίξει τελικά στο σπίτι τους, ο Νικηφόρος.

Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει την αλήθεια στην Ασημίνα στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να μείνει στο Διαφάνι, παρά τις απειλές της Ελένης και να μιλήσει στην Ασημίνα, στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στις «Άγριες Μέλισσες». Η Ασημίνα, καταρρακωμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Νικηφόρου για το ένοχο μυστικό του, φεύγει απ’ το σπίτι, βρίσκοντας καταφύγιο στης Ουρανίας.

Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος λέει στην Ελένη και τη Δρόσω ότι αποκάλυψε τα πάντα στην Ασημίνα. Η Δρόσω ξεσπάει εναντίον του και η κατάσταση δεν αργεί να εκτροχιαστεί, με κίνδυνο να χυθεί ακόμα μια φορά το αίμα ενός Σεβαστού, στη συνέχεια της υπόθεσης της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η Ασημίνα είναι αποφασισμένη να φύγει από το Διαφάνι στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Ασημίνα, νιώθοντας προδομένη από τις αδελφές της κι από τον Νικηφόρο, φτιάχνει τη βαλίτσα της με σκοπό να φύγει. Την προλαβαίνει, ωστόσο, η Μυρσίνη, η οποία της προτείνει ένα σχέδιο που θα έλυνε όλα τα προβλήματα τους. Η μητέρα του Νικηφόρου φαίνεται πως έχει σκεφτεί έναν τρόπο να κρατήσει το εγγόνι της, όπως έχει διαρρεύσει άλλωστε και σε ένα από τα δεκάδες spoiler για την σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Τελικά, η Ασημίνα αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Δρόσω και απαιτεί να μάθει λεπτομέρειες για την προδοσία της. Μια συνάντηση που θα αφήσει βαθιά χαραγμένες πληγές στη ψυχή των δυο αδελφών, στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Μυρσίνη βρίσκει τη Δρόσω με μια πρόταση στις «Άγριες Μέλισσες»

Ενώ η Ασημίνα εμμένει στην απόφασή της να φύγει απ’ το Διαφάνι, τόσο η Ουρανία όσο και ο Νικηφόρος με την Ελένη προσπαθούν να την αποτρέψουν. Την ίδια ώρα, η Μυρσίνη σε μια τελευταία προσπάθεια να βοηθήσει τον γιο της αλλά και να κρατήσουν κοντά τους το παιδί της Δρόσως, απευθύνεται στην ίδια τη Δρόσω.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ