Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι βασιλιάδων στην Ευρώπη είναι σίγουρα της Ολλανδίας Μάξιμα & σε ζεστή αγκαλιά στα χιόνια (Φωτό)

Στιγμές χαράς και ζωντάνιας περνάει το βασιλικό ζεύγος…

Η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας είναι η σύζυγος του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου της Ολλανδίας. Η Μάξιμα έγινε η πρώτη Ολλανδή βασιλική σύζυγος μετά την Πριγκίπισσα Έμμα του Βάλντεκ και Πύρμοντ, δεύτερη σύζυγο του βασιλιά Γουλιέλμου Γ΄ των Κάτω Χωρών το 1890, και η πρώτη που γεννήθηκε εκτός Ευρώπης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15-01-2020 Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima houden de traditionele Nieuwjaarsontvangst voor buitenlandse diplomaten en vertegenwoordigers van in Nederland gevestigde internationale organisaties in het Koninklijk Paleis in Amsterdam. ?: @queenmaxima.same #queenmaxima #kingwillemalexander #koninginmaxima #koningwillemalexander #nederland #netherlands #nieuwjaarsontvangst #koninklijkpaleis #paleisopdedam #amsterdam #maxima

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Máxima (@queen.maxima) στις

Γνωστή ως μία από τις πιο κομψές γαλαζοαίματες της Ευρώπης η βασίλισσα Μάξιμα , στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγο της. Οι δυο του αποφάσισαν να μας δείξουν για ακόμη μια φορά πόσο ερωτευμένη είναι, με τοπίο το υπέροχο χιόνι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotosessie Lech ❄️ #queenmaxima #koninginmaxima #koningwillemalexander #nederland #oostenrijk #austria #lech #maxima ?: @koninklijkhuis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Máxima (@queen.maxima) στις

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η αγάπη και ο έρωτας του βασιλικού ζεύγους δεν θα «σβήσει» ποτέ… 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ