Σπύρος Σούλης: Μια Τσαχπινιά για να Κρύψετε την Τηλεόραση στο Σαλόνι σας!

Εύκολες και πρακτικές ιδέες…

Πόσες φορές έχετε σκεφτεί να μην ανοίξετε την τηλεόραση; Σίγουρα η απάντηση θα είναι πολλές αλλά μιας και συνήθως την έχετε στο κέντρο του σαλονιού το χέρι σας πάει μηχανικά στο τηλεκοντρόλ και καταλήγετε να βλέπετε προγράμματα που δεν θέλετε.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να κρύβετε την τηλεόρασή σας όποτε το επιθυμείτε. Το κόλπο είναι απλό και μπορείτε να το εφαρμόσετε ακόμα και σήμερα.

Βάλτε την τηλεόραση σε μια συρταριέρα Μια πολύ έξυπνη ιδέα, αν διαθέτετε ένα μεγάλο μπαούλο ή μια συρταριέρα σαν αυτή της φωτογραφίας, είναι να τοποθετήσετε την τηλεόραση στο πάνω πορτάκι. Έτσι κάθε φορά που θέλετε να δείτε τηλεόραση θα ανοίγετε το πορτάκι και έτσι εύκολα θα αποκαλύπτεται η τηλεόρασή σας!

Τοποθετήστε μπροστά έναν χάρτη Βρείτε έναν όμορφο vintage χάρτη και τοποθετήστε τον πάνω ακριβώς από την τηλεόρασή σας. Το μόνο που θα έχετε να κάνετε κάθε φορά που δεν θα θέλετε να δείτε κάτι στην τηλεόραση, θα είναι να κατεβάζετε τον χάρτη. Έτσι θα αλλάζει εντελώς το οπτικό σας πεδίο.

Πίνακας ζωγραφικής Μια, επίσης, πολύ ωραία ιδέα είναι να πάρετε έναν πίνακα λίγο μεγαλύτερο από την τηλεόρασή σας που να εφαρμόζει ακριβώς πάνω σε αυτήν. Έτσι, θα μπορείτε να την κρύβετε κάθε φορά που θα θέλετε να βλέπετε κάτι διαφορετικό μπροστά σας.

Βάλτε παραθυρόφυλλα Αν έχετε παλιά παραθυρόφυλλα σε κάποιο σπίτι στο χωριό και σκοπεύετε να τα αλλάξετε, μην τα πετάξετε.Σύμφωνα με το SpirosSoulis.com, ανανεώστε τα με λίγη μπογιά και ταπετσαρία ή αυτοκόλλητα και τοποθετήστε τα μπροστά από την τηλεόραση. Η τέλεια ιδέα για μια δόση vintage διακόσμησης.

Βάλτε ράγα, τοποθετήστε μια ράγα ακριβώς πάνω από την τηλεόρασή σας και περάστε μέσα σε αυτήν κρίκους τους οποίους θα έχετε προηγουμένως τοποθετήσει σε ξύλινες επιφάνειες, παραθυρόφυλλα, πλάκες ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ