Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε χαρακτηριστικές φωτό από τον Έβρο και την Ευρώpower παρουσία εκεί

Το φωτογραφικό υλικό που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης 

Το πρόβλημα δεν είναι μεταναστευτικό-προσφυγικό, συνιστά ασύμμετρη απειλή τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από τις Κατανιές Έβρου, κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεων με τους επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Από τον Έβρο στέλνουμε ηχηρό μήνυμα: η Ελλάδα δεν εκβιάζεται από κανέναν που θέλει να χρησιμοποιεί κατατρεγμένους ανθρώπους για να εξυπηρετήσει τους δικούς του σκοπούς. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

"Είναι υποχρέωσή μου να περιφρουρήσω την ακεραιότητα της χώρας μου και αυτό θα κάνω. Γνώμονάς μας η ασφάλεια της Ελλάδας και της Ευρώπης", προσέθεσε ο πρωθυπουργός.

«Οι απειλές του κ. Ερντογάν δεν πέρασαν»"Κινούμαστε στο πλαίσιο του διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου. Πάνω από όλα όσα συμβαίνουν στα ελληνικά σύνορα αποτελούν διεθνές πολιτικό ζήτημα πρώτου μεγέθους» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε λέγοντας:

«Η Ελλάδα έδειξε ότι μπορεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της με όπλο τη νομιμότητα και την αποφασιστικότητά της. Οι απειλές του κ. Ερντογάν δεν πέρασαν".

O πρωθυπουργός της Ελλάδας ανάρτησε στο προφίλ του στο Instagram πολλές φωτογραφίες από την επίσκεψή του στον Έβρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ