Οδηγός ταξί για την αθώωση του ηθοποιού Γιώργου Καρκά: 'Νιώθω αδικημένος, εξοργισμένος' (βίντεο)

Εξοργισμένος φαίνεται να είναι με την απόφαση αθώωσης του ηθοποιού Γιώργου Καρκά ο αντίδικός του, ο οδηγός ταξί που τον κατήγγειλε για βιασμό.

 

Αθωώθηκε ο ηθοποιός που είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό οδηγού ταξί τον Νοέμβριο του 2018.

Οι ένορκοι με τέσσερις ψήφους έκριναν αθώο τον ηθοποιό με πλειοψηφία έναντι των τριών τακτικών δικαστών που είχαν αντίθετη γνώμη.

Κρίθηκε όμως ένοχος για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών, κάνοντας δεκτό το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου που ζήτησαν οι συνήγοροι του.

Η εν λόγω απόφαση φαίνεται ότι εξόργισε τον οδηγό ταξί, ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης. «Για φανταστείτε να έρθετε στη θέση μου, να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε κάποιον από πάνω σας και να σας τσιμπάει τη θηλή.

Για πείτε μου πόσο λογικό σας φαίνεται να κοιτάξω εγώ εκείνη τη στιγμή αν φοράει γάντια ή όχι. Το οποίο στηρίζεται σε ένα τέτοιο επιχείρημα, έτσι. Μου είπε να βγούμε έξω, μου το πρότεινε, το θυμάμαι, το είπα και στο δικαστήριο και του είπα όχι, δεν θέλω να βγω.

Σκέψου, πριν από λίγο με είχε βγάλει να κλείσω τα φώτα και να κάνω αναστροφή στη θέα ενός αστυνομικού αυτοκινήτου. Νιώθω αδικημένος, εξοργισμένος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 27χρονος, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν ζήτησε ποτέ λεφτά από τον ηθοποιό.

«Έτυχε να συνομιλήσω κιόλας με τον πατέρα του και όταν με ρώτησε τι μπορούμε να κάνουμε ή αν θα ήταν καλύτερα να είχαμε δώσει τα χέρια στο τμήμα και να είχε λήξει εκεί η παρεξήγηση, του είπα «κύριε Αντώνη, λυπάμαι πραγματικά γιατί είστε πατέρας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ