Προβλήματα επικοινωνίας με τον σύντροφό σου; 4 συμβουλές για να βελτιώσεις τη σχέση σου

Τι μπορείς να κάνεις για να επανέλθουν οι όμορφες μέρες;

Ανήκεις κι εσύ στα ζευγάρια που μιλώντας για τα προβλήματα στη σχέση τους τονίζουν την έλλειψη επικοινωνίας σαν το σημαντικότερο; Νοσταλγείς τους πρώτους μήνες που τα πράγματα μεταξύ σας ήταν διαφορετικά; Δεν είσαι η μόνη αλλά και δεν είσαι μόνη, καθώς πολύ πιθανόν τις ίδιες σκέψεις να κάνει και το έτερον σου ήμισυ.

Ok, η σχέση ίσως έχει βρεθεί σε ένα τέλμα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ήρθε απαραίτητα η στιγμή να χωρίσεις. Άλλωστε η οποιαδήποτε διαπροσωπική σχέση - πόσο μάλλον όταν αυτή είναι ερωτική - περνάει από πολλά στάδια. 

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι υπάρχει λύση για να αποκατασταθεί η επικοινωνία μεταξύ σας. Τι μπορείς να κάνεις;

Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις ξανά το eye contact!

Θυμήσου τις παλιές καλές εποχές που φλερτάρατε με τα μάτια. Ξεκίνα να τον κοιτάς περισσότερο άλλωστε είναι γνωστό πως η επικοινωνία ξεκινάει από τα μάτια!

Οργάνωσε τον ελεύθερο χρόνο σου μαζί του!

Μπορεί στην αρχή να ήταν δεδομένο πως μετά το πέρας των καθημερινών υποχρεώσεων, ο ελεύθερος χρόνος σας ήταν κοινός, περνώντας όμως ο καιρός τα πράγματα άλλαξαν! Πλέον τα κοινά πλάνα έχουν πάει περίπατο και ο καθένας διαμορφώνει το πρόγραμμά του σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες. Ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει! Βγες ξανά μαζί του ραντεβού, οργάνωσε ένα movie night ή μαγείρεψε για δύο φτιάχνοντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Με αυτόν τον τρόπο δεν γίνεται να μην συζητήσεις για το μέρος, την ταινία ή το φαγητό! 

Ξέχνα για λίγη ώρα ότι έχεις κινητό!

Ακόμα κι αν σου είναι δύσκολο, προσπάθησε να ξεχάσεις την ύπαρξη του κινητού σου όταν βγαίνεις ή βρίσκεσαι με τον σύντροφό σου. Αν δεν χαζεύεις στα social media, σίγουρα θα ''αναγκαστείς'' να ξεκινήσεις μια συζήτηση μαζί του. 

Συζήτησε με τον σύντροφό σου ένα θέμα που ξέρεις ότι τον ενδιαφέρει!

Αν είναι γενικότερα σαν άνθρωπος λιγότερο επικοινωνιακός από εσένα, τότε προσπάθησε να του εξάψεις το ενδιαφέρον για συζήτηση. Μίλησε του για κάτι σχετικό με τα χόμπι του ή τη δουλειά του και θα δεις πως θα ξεκινήσει να είναι περισσότερο ομιλητικός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ