Αποκλ.: Made In Greece τα καλλυντικά EMC της Αγγελίνας Σωτήρη - Ενυδατώνουν την επιδερμίδα με βάση τις κλιματολογικές συνθήκες

100% ελληνικά και πρωτοποριακά καλλυντικά, που προσαρμόζονται στο κλίμα και τις ανάγκες της επιδερμίδας.

Η μόλις 31 ετών Αγγελίνα Σωτήρη είναι το πρόσωπο, πίσω από την πρωτοποριακή και 100% ελληνική εταιρεία καλλυντικών EMC CLIMA SKIN CARE.

Η μοναδικότητα της συγκεκριμένης εταιρείας έγκειται στο γεγονός ότι τα καλλυντικά της προστατεύουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα με βάση τις κλιματολογικές συνθήκες.

Ερευνώντας το πώς οι διαφορετικές κλιματικές ζώνες επηρεάζουν το δέρμα, η χημικός Αγγελική Σωτήρη δημιούργησε τη σειρά καλλυντικών EMC.

Η ίδια μίλησε στο MadeInGreece.news για τις δυσκολίες, τις επιτυχίες και τα όνειρά της για την EMC CLIMA SKIN CARE.

Ποιο είναι το story / το αφήγημα πίσω από τη δημιουργία της EMC CLIMA SKIN CARE σας; Ποια η ιδέα, η στόχευση και τα στάδια ανάπτυξής της;

H EMC βασίζεται στην ανάγκη κάθε γυναίκας για την απόλυτη περιποίηση προσώπου και σώματος. Είναι η πρώτη φορά που μια κρέμα λαμβάνει υπόψιν όχι μόνο το ίδιο το πρόσωπο αλλά και τις συνθήκες στις οποίες ζει η γυναίκα. Για εμάς το περιβάλλον δεν είναι ξεχωριστό από το πρόσωπο και το σώμα. Ζούμε σε συγκεκριμένη ατμόσφαιρα, την εναλλάσσουμε ταξιδεύοντας και το πρόσωπό μας προσαρμόζεται ανάλογα. Τώρα με την EMC προσαρμόζεται αντίστοιχα και η περιποίησή μας.

Ποια ήταν τα δύσκολα βήματα που συναντήσατε στην πορεία σας μέχρι τώρα και ποιες οι μεγαλύτερες επιτυχίες;

Η μεγαλύτερή μου επιτυχία είναι τόσο η αποδοχή του προϊόντος, από μεγάλα brands με τα οποία έχω συνεργαστεί - όπως για παράδειγμα η Triumph - όσο, κυρίως, η ευκαιρία που μου δόθηκε να γνωρίσω εξαιρετικά επιτυχημένες γυναίκες - η καθεμία στον χώρο της - οι οποίες ταυτίστηκαν με τη φιλοσοφία, δοκίμασαν το προϊόν, συνδέθηκαν άμεσα με αυτό, το πίστεψαν και έγιναν πρέσβειρές του. Οι δυσκολίες για μία νέα επιχειρηματία αφορούν κυρίως στην αναγνώριση του εγχειρήματος και στο πώς ο κόσμος μαθαίνει για αυτό. Ωστόσο, και εδώ υπήρξα εξαιρετικά τυχερή καθώς sites όπως το δικό σας, ξεχώρισαν και στήριξαν την καινοτομία της EMC.

Πότε το κατοχυρώσατε με παγκόσμια πατέντα;

Την ιδέα την κατοχυρώσαμε πριν από δύο χρόνια, όταν ξεκίνησε και η παραγωγή των προϊόντων.

Εμείς δημιουργήσαμε το site «Made in Greece.news». Πόσο ελληνικό είναι το δικό σας δημιούργημα;

Η ΕΜC είναι 100% ελληνική, αλλά απευθύνεται σε όλο τον κόσμο. Η σύλληψη, η στρατηγική και η παραγωγή των προϊόντων γίνονται στην Ελλάδα από Έλληνες επιστήμονες και με Έλληνες συνεργάτες.

Που ονειρεύεστε να φτάσει στο μέλλον το δημιούργημά σας; Πώς θα προχωρήσετε και θα εξελίξετε όσες προσπάθειες έχουν γίνει μέχρι τώρα;

Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε τη σειρά περιποίησης για τα πέντε κλίματα, ώστε κάθε γυναίκα, σε κάθε κλίμα, σε όλον τον κόσμο να αποκτήσει την απόλυτα εξειδικευμένη περιποίηση για το δέρμα της, με βάση το κλίμα που ζει και εργάζεται.

Ποια είναι η Αγγελίνα Σωτήρη;

Η Αγγελίνα Σωτήρη γεννήθηκε το 1989 και μετά την αποφοίτησή της από την Ελληνογαλλική σχολή Jeanne D’ Arc, σπούδασε Χημικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.

Το 2017 ίδρυσε την εταιρεία καλλυντικών EMC clima skin care, της οποίας είναι και γενική διευθύντρια.

Στον ελεύθερο χρόνο της εργάζεται εθελοντικά ως ψυχαγωγός παιδιών Δημοτικού.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τις "Βιοϊατρικές και Βιοτεχνολογικές Εφαρμογές με έμφαση στη φαρμακοστόχευση ασθενειών και τις εφαρμογές βιοσυμβάτων υλικών στην Ιατρική", καθώς και την Ιατρική Χημεία, τον Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη Φαρμακευτικών Προϊόντων.

Είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τον οργανισμό IRCA ως Επιθεωρητής Συστημάτων Ποιότητας Ασφάλειας και Υγιεινής Τροφίμων HACCP (ISO 22000).

Στο παρελθόν έχει, επίσης, εργαστεί με παιδιά, ενώ έχει εξειδικευθεί στην «Ψυχο-Παιδεία», σχετικά με θέματα ανάπτυξης και προσαρμογής των παιδιών στην οικογένεια και στο σχολείο.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο MadeInGreece.news στις 9 Μαρτίου 2020

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ