Αγγελική Λάμπρη: Όταν πληρώθηκε περισσότερο από 1 εκατ. δραχμές για να παίξει την Ιταλίδα πόρνη στο "Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι" (βίντεο)

Όσα αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός για τη συμμετοχή της στη διεθνή παραγωγή του 2001, "Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι".

Η ταινία "Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι", που έκανε πρεμιέρα το 2001, με πρωταγωνιστές τον Νίκολας Κέιτζ και την Πενέλοπε Κρουζ, γυρίστηκε στην Κεφαλονιά και στην ταινία έλαβαν μέρος, σε μικρότερους ρόλους και αρκετοί Έλληνες ηθοποιοί.

Ανάμεσά τους ήταν και η Αγγελική Λάμπρη, η οποία υποδύθηκε μία Ιταλίδα πόρνη.

Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στην εμπειρία της αυτή και το αστρονομικό ποσό με το οποίο πληρώθηκε πριν από 20 χρόνια!

 

 

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία... Δηλαδή θυμάμαι ότι τα χρήματα που είχα πάρει τότε - που έκανα μια Ιταλίδα πόρνη - τα έπαιρνε κάποιος εδώ για ταινία ως πρωταγωνιστής, ενώ εγώ ήμουν άγνωστη... Πολύ χρήματα, ήταν σε δραχμές τότε και ήταν πάνω από εκατομμύριο!» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η Αγγελική Λάμπρη συμπλήρωσε, επίσης, πως ο Νίκολας Κέιτζ και η Πενέλοπε Κρουζ ήταν μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς και έκαναν παρέα όλοι μαζι. «Η Πενέλοπε είχε τρέλα και τράβαγε φωτογραφίες συνέχεια στο γύρισμα... Κάναμε παρέα, τρώγαμε όλοι μαζί...».

Ανέφερε, τέλος, πως είχε ένα τροχόσπιτο με το όνομά της, λέγοντας «Είχα το ψυγείο μου, με τις λεμονάδες μου... Κάτι που εδώ δεν θα ζήσουμε ποτέ!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ