Αντώνης Κανάκης: «Δεν έχω παντρευτεί, αλλά η σύντροφος μου έχει το πάνω χέρι στο σπίτι»

"Αυτό που μου λείπει είναι κυρίως η επικοινωνία με τον κόσμο, γι’ αυτό δεν θα σταματήσουμε..."

Μετά από επτά χρόνια, ο Αντώνης Κανάκης, αποφάσισε να παραχωρήσει συνέντευξη και να μιλήσει για όλους και για όλα στην Αθηναΐδα Νέγκα. Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Nega Talk και μεταξύ άλλων μοιράστηκε στιγμές της προσωπικής του ζωή.

«Δεν είναι ότι φοβάμαι ή ότι κρύβω κάτι, αλλά δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί η προσωπική μου ζωή μπορεί ή να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε, ή να νιώθω την ανάγκη πως θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία αν τη μοιραστώ ή αν τη δημοσιοποιήσω.

Νομίζω πως δεν υπάρχει μέτρο από ένα σημείο και μετά. Δεν μπορείς να πεις ότι θα δείξεις λίγο από την προσωπική σου ζωή. Δεν υπάρχει καμία φωτογραφία της γυναίκας μου, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο.

Νιώθω ότι η προσωπική μου ζωή είναι μόνο για εμάς. Από εκεί και πέρα και το κορίτσι που είμαστε παρέα είναι της ίδιας ιδιοσυγκρασίας. Δεν είχε social media. Και κατά συνέπεια αν δεν ταιριάζαμε….

Είναι ένα θαυμάσιο πλάσμα, μια θαυμάσια μητέρα, πολύ καλό παιδί. Δεν έχουμε παντρευτεί. Δεν έχει καμία βαρύτητα για μένα ο γάμος. Προσπαθώ να είμαι καλός σύντροφος. Η φωτογραφία που νομίζετε πως είναι η σύντροφός μου και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν είναι αυτή. Κάθε σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Το πάνω χέρι στο σπίτι το έχει εκείνη».

Ο ίδιος, όμως, κατά την διάρκεια της συζήτησης, παραδέχθηκε ότι του λείπει η επικοινωνία με τον κόσμο και είπε χαρακτηριστικά:

«Η τηλεόραση δεν μου λείπει. Αυτό που μου λείπει είναι κυρίως η επικοινωνία με τον κόσμο, γι’ αυτό δεν θα σταματήσουμε, θα συνεχίσουμε διαδικτυακά. Στη δική μας την περίπτωση, εμείς ήμασταν πολύ ήσυχοι έως αθόρυβοι, για 30 χρόνια».

Βίντεο: Zappit

Ωστόσο, ο Αντώνης Κανάκης αρνήθηκε να σχολιάσει ό,τι συνέβη πρόσφατα μεταξύ εκείνου και του ΣΚΑΪ, που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεργασίας τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ