Τι απάντησαν Βίκυ Σταυροπούλου & Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε όσα "καλά" είπε για αυτούς η Άννα Παναγιωτοπούλου (βίντεο)

Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης απάντησαν στα "πυρά" της Άννας Παναγιωτοπούλου.

Για όλους και για όλα μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα".

Η γνωστή ηθοποιός είχε... έναν "καλό" λόγο για όλους και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

 

 

Όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε για το "Just the two of us" στο οποίο θα συμμετέχει και η Βίκυ Σταυροπούλου η Άννα Παναγιωτοπούλου είπε «Η Βίκυ Σταυροπούλου; Δεν θέλω να σχολιάσω... Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει... Είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα, όχι δεν είναι ηθοποιός!».

 

 

Η Βίκυ Σταυροπούλου, δε, από την πλευρά της επιστράτευσε το χιούμορ για να απαντήσει στην Άννα Παναγιωτοπούλου. 

Όταν ρωτήθηκε σχετικά από την δημοσιογράφου του "Πρωινού" του ΑΝΤ1, Μαίρη Αρώνη, απάντησε «Που είπε ότι δεν είμαι ηθοποιός; Είναι γνωστό ότι έχω μεταπηδήσει από τον χώρο του μόντελινγκ... Και ευχαριστώ τον κόσμο που 20 χρόνια με ακολουθεί γιατί κάνω κι εγώ αγώνα για να κρατηθώ όπως είμαι, τον ευγνωμωνώ... Δεν θέλω να το σχολιάσω, δεν πρέπει από σεβασμό... Ένιωσα αμήχανα όταν το άκουσα, τα έχασα... Αυτό που με σόκαρε ήταν ότι άκουσα έναν άνθρωπο να μιλά με αυτό τον τρόπο για εμένα και μάλιστα έναν άνθρωπο που από τη λίγη γνωριμία μας είχα την εντύπωση ότι συμπαθιόμασταν... Δεν θέλω να μείνω σε αυτό, θέλω να μείνω στα άλλα! Μεγάλωσα με την Άννα, μου άρεσε πολύ όταν την έβλεπα...».

 

 

Από τα... βέλη της Άννας Παναγιωτοπούλου δεν γλίτωσε, όμως, ούτε και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, για τον οποίο είπε, χαρακτηριστικά «Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε... Ξέχναγε, ήταν αλλού ντ' αλλού... Μετά ξαφνικά έγινε θιασάρχης με την Σταυροπούλου από δίπλα».

 

 

Όταν ρωτήθηκε σχετικά, από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε «Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που το λέει αυτό η Άννα και μάλιστα δημόσια σε μία τηλεόραση... Δεν ξέρω την πρόθεσή της, δεν μπορώ να φανταστώ την πρόθεση... Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, να είναι καλά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ