Bonzer: Το νέο στέκι στο Κολωνάκι που θα λατρέψετε-All day bar για όλα τα γούστα (φωτογραφίες)

Το Bonzer,  ένα νέο all day café-bar στον πιο δημοφιλή δρόμο του Κολωνακίου, στη Σκουφά-στα παλιά "Γουρουνάκια", άνοιξε ήδη τις πόρτες του και σας καλωσορίζει σε τρία επίπεδα.



Ένας ολοκαίνουριος χώρος με Νεοϋρκέζικη ατμόσφαιρα έρχεται για να προσφέρει ένα νέο τόνο στη διασκέδαση της Αθήνας τις βραδινές ώρες αλλά και στη χαλάρωση της ημέρας.



Στον πάνω όροφο για τις πιο χαλαρές στιγμές, μεγάλα ξύλινα τραπέζια και άνετες πολυθρόνες σε συνδυασμό με μια μεγάλη μπάρα με θέα τη Σκουφά από ψηλά!



Στο ισόγειο minimal υψηλή αισθητική που παντρεύει το industrial με τη ζεστασιά του ξύλου. Ψηλοί πάγκοι, ένα μεγάλο μπαρ και τραπεζάκια μέσα και έξω κάνουν το BONZER να μοιάζει με cozy café ενώ το βράδυ οι μουσικές επιλογές από funk, soul και house το μεταμορφώνουν σ’ ένα καλαίσθητο bar ιδανικό για τις μικρές μας απολαύσεις.



Έναν όροφο κάτω το μικρό club του BONZER ετοιμάζει τα πιο soulful house party του χειμώνα με guest djs και ειδικές βραδιές με live συγκροτήματα.



Ξεκινάμε τη μέρα με πλούσιο πρωινό και συνεχίζουμε με μεσογειακή κουζίνα. Δροσερές σαλάτες, finger food, ζυμαρικά, αλλά και burgers είναι μόνο η αρχή…



Από το BONZER δεν λείπει τίποτα! Επιλεγμένα ρούμια, premium labels, γνωστές ετικέτες κρασιών αλλά και πρωτότυπα cocktails με την επιμέλεια του Γιώργου Μπάγκου μέχρι και αρωματισμένη σπιτική βότκα για να επιλέξετε τη βάση για το δικό σας Bloody Mary!



Οι Αυστραλοί χρησιμοποιούν τη λέξη “BONZER¨ ως επίθετο για να εκφράσουν το τέλειο! το άριστο!



Αυτό ακριβώς ήρθε να προσφέρει το All Day Bar-Café BONZER σε όλα τα επίπεδα, από τις 9 το πρωί έως αργά το βράδυ...!





Δείτε περισσότερα στο www.facebook.com/Bonzer.Bar?fref=ts

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ