Έχει κορωνοϊό και ο Κρατερός Κατσούλης; Έκανε το τεστ & περιμένουμε αποτελέσματα - Χωρίς εκπομπή & αύριο (φωτό)

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής είχε ύποπτα συμπτώματα και αποφάσισε να υποβληθεί σε εξετάσεις για κορωνοϊό.

Η εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" δεν μεταδόθηκε σήμερα, καθώς ο Κρατερός Κατσούλης βρίσκεται σε καραντίνα, περιμένοντας τα αποτελέσματα της εξέτασης για τον κορωνοϊό.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός και παρουσιαστής χθες μέσω instagram, είχε κάποια ύποπτα συμπτώματα και για τον λόγο αυτό έκανε το σχετικό τεστ.

Ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε χαρακτηριστικά «σεβόμενος, την οικογένεια μου, τους συνεργάτες μου, όλους τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι καθημερινά, την δημόσια υγεία, με εντολή των γιατρών, μαζί, με την στήριξη της διοίκησης του Star, θα παραμείνω σε απομόνωση μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ως οφείλω».

Έτσι, σήμερα το πρωί δεν προβλήθηκε η εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" - αλλά ούτε και η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" η οποία γυρίζεται στο ίδιο πλατό.

 

 

Οι εκπομπές δεν θα προβληθούν ούτε και αύριο Τρίτη 17 Μαρτίου.

«Ελπίζω και ευχόμαστε όλοι ότι τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά, ότι δεν θα έχει συμβεί κάτι νέο που θα μεταβάλει και πάλι την καθημερινότητα μας, και την Τετάρτη 18 Μαρτίου, με το καλό να επιστρέψουμε στη δουλειά μας, κοντά σας, και να συνεχίσουμε να σας κρατάμε συντροφιά ψυχαγωγώντας σας! Μένουμε σπίτι και μετακινούμαστε μόνο για τη δουλειά μας, όπως όλοι, και για τα εντελώς απαραίτητα!» τόνισε, επίσης, στην ανάρτησή του ο Κρατερός Κατσούλης.

 

 

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ