ALPHA - Αλλαγές στο πρόγραμμα: Διακοπή γυρισμάτων, σίριαλς, αναβολή εκπομπής Αντελίνας, επαναλήψεις & ενημέρωση

Αλλαγές στο πρόγραμμά του ανακοίνωσε ο Alpha...

Με ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha έκανε γνωστό πως πρόκειται να αλλάξει το πρόγραμμά του.

Τα γυρίσματα των σειρών του καναλιού σταματούν μέχρι νεωτέρας, ενώ η πρεμιέρα της εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», αναβάλλεται και εκείνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Alpha αναφέρει «Ο Alpha σεβόμενος το τηλεοπτικό κοινό και συναισθανόμενος τη σοβαρότητα της πρωτόγνωρης, έκτακτης κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, προχωρά σε αλλαγές στο πρόγραμμά του. Ως εκ τούτου, τα γυρίσματα των σειρών του καναλιού παύουν να πραγματοποιούνται μέχρι νεωτέρας και η ροή του προγράμματος μεταβάλλεται και προσαρμόζεται ως εξής:

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, προβάλλεται καθημερινά και διαρκεί πλέον δύο ώρες. Παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, το Alpha News ξεκινά στις 19:00 και διαρκεί μέχρι τις 21:00, ώστε να μεταφέρει στους τηλεθεατές ενδελεχώς όλες τις εξελίξεις, τις νέες οδηγίες και τα μέτρα που αφορούν στη συνθήκη που αντιμετωπίζουμε σαν χώρα αλλά και παγκοσμίως.

Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, έως και την Παρασκευή 20 Μαρτίου, η αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», μας κρατά κάθε βράδυ συντροφιά στις 21:00, με τα αγαπημένα επεισόδια της σειράς να προβάλλονται σε επανάληψη.

Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, μέχρι και την Πέμπτη 19 Μαρτίου, στις 21:50, οι Χαμπέοι και οι Τριαντάφυλλοι επιστρέφουν. Το «Το Σόι σου», η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, έρχεται ξανά με καθημερινά επεισόδια σε επανάληψη για να προσφέρει γέλιο και μοναδικές στιγμές οικογενειακής τρέλας!

Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, μέχρι και την Πέμπτη 19 Μαρτίου, στις 22:40, βλέπουμε «Κρατάς μυστικό;». Οι ήρωες έχουν πολλά μυστικά: άλλα τα κρατάνε για τον εαυτό τους και άλλα τα μοιράζονται κάνοντας τις πιο απίθανες εξομολογήσεις σε κάποιους που φαινομενικά τους είναι εντελώς άγνωστοι. Τι γίνεται όμως όταν όλοι αυτοί οι ήρωες ανακαλύψουν αυτό που τους συνδέει;

Η πρεμιέρα της εκπομπής «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», αναβάλλεται. Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και κάθε μέρα στις 16:40, θα μεταδίδεται σε επανάληψη η εκπομπή «Kitchen Lab».

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί. Ο Alpha είναι δίπλα σας. Και μαζί, «μένουμε σπίτι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ