Κορωνοϊός - Πέτσας: Πιθανό να κάνουμε Πάσχα μακριά από τις εκκλησίες - Θα γίνει όμως ό,τι χρειαστεί

Ο Στέλιος Πέτσας τόνισε πως θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως είναι πιθανό το ενδεχόμενο «να κάνουμε Πάσχα μακριά από τις εκκλησίες»

Να σημειωθεί πως ο κ. Πέτσας βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, καθώς η σύζυγός του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και θα βρίσκονται σε καραντίνα για 14 ημέρες.

«Υπάρχει αύξηση κρουσμάτων, ένα ποσοστό ανθρώπων θα είναι βαριά περιστατικά, πρέπει να φροντίσουμε ώστε να αντέξει το σύστημα υγείας» τόνισε, ενώ συμπλήρωσε «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να αντιμετωπίσουμε την εξάπλωση».

«Είμαστε έτοιμοι να παρατείνουμε τα μέτρα. Αν μας πουν οι ειδικοί για άρση τους θα το κάνουμε» σημείωσε, ενώ συμπλήρωσε πως «είναι παρακινδυνευμένο να πούμε τι θα κάνουμε σε 3 με 4 εβδομάδες».

Έστειλε, δε, το μήνυμα πως οι πολίτες θα πρέπει να μείνουν στο σπίτι τους και να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω διασπορά του ιού.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ