Ζώδια από την Α. Λεούση: Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Ημερήσιες προβλέψεις...

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, στρέφει το ενδιαφέρον μας στην δουλειά και μας σοβαρεύει! Ιδιαίτερα ευνοημένα, είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού!  

ΚΡΙΟΣ: Δώστε λίγο παραπάνω χώρο και χρόνο στους γύρω σας, χωρίς βέβαια να το κάνετε με βαριά καρδιά ή να νιώθετε άσχημα. Συζητήστε εάν πιστεύετε ότι υπάρχουν πράγματα που νιώθετε ότι πρέπει να αλλάξουν για να ανανεωθείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί κάποιες φορές ο σύντροφός σας να μη συμφωνεί μαζί σας, αλλά εκτιμά το θάρρος της γνώμης σας. Μοιραστείτε τις εμπειρίες της ζωής σας, για να πάρετε με αυτόν τον τρόπο θετική ενέργεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέπετε μεσολάβηση τρίτων προσώπων στη σχέση με το σύντροφό σας. Ξεκαθαρίστε συγκεχυμένες καταστάσεις που δε σας επιτρέπουν να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε ότι σας απασχολεί, φροντίστε να επανέλθετε σε λογικά πλαίσια. Εάν νιώθετε κακόκεφοι, μη βρίσκεστε με άτομα που δεν μπορούν να σας βοηθήσουν.

 

ΛΕΩΝ: Καταφέρατε να πετύχετε να δίνετε και να παίρνετε ισότιμα, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε. Αποβάλετε κάθε εγωισμό και αναγνωρίστε στην αγάπη το χάρισμα που έχει να γιατρεύει τις πληγές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες του εργασιακού σας χώρου που σας αγχώνουν περισσότερο. Όταν θεωρείτε τις αποφάσεις σας τελεσίδικες, εννοείται πως δεν μπορείτε να αφήνετε και αμφιβολίες.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε σε τρίτους, να σας αποπροσανατολίσουν από τους βασικούς σας στόχους. Εδραιώστε τα θέματά σας, για να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, ζητήστε περισσότερο χρόνο. Μην απομονώνεστε τελείως, χάνοντας την επαφή με τον πραγματικό κόσμο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην το βάζετε κάτω αν οι προσπάθειες να πείσετε κάποιο συνεργάτη σας, αποδειχθούν άκαρπες. Εάν οι άλλοι σας καταπιέζουν με τις απόψεις τους και σας εκμεταλλεύονται, απλά μην τους το επιτρέπετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη χαρίζεστε σε κανέναν και αφήνετε στην άκρη τον αγώνα σας για καταξίωση. Προβείτε σε αντικαταστάσεις, εάν κάποιες σχέσεις σας έχουν υποστεί ζημιές σύμφωνα με τον oroskopo.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχολούμενοι με το χώρο σας θα αισθανθείτε ψυχικά ανανεωμένοι και με εναλλακτικές λύσεις θα βγείτε νικητές. Μετριάστε την ένταση ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας και περάστε μαζί όμορφες ημέρες.

 

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να είστε πιο συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, πριν βρεθείτε ξεκρέμαστοι. Το να περιμένετε βοήθεια από φίλους που έχουν ακόμα πιο πολλά προβλήματα από εσάς, είναι ανούσιο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ