Το όνειρο δεν είναι μακριά: Οι 10 top παραλίες της Πελοποννήσου από δέκα εξαιρετικούς Έλληνες φωτογράφους (φωτό)

Υπέροχες εικόνες από παραλίες της Πελοποννήσου για να ονειρευτείτε ένα καλοκαίρι πιο αισιόδοξο και όμορφο.

Μπορεί ολόκληρη η υφήλιος να ζει σε ρυθμούς κορωνοϊού, όμως χρειάζονται και μερικές όμορφες εικόνες για να μπορέσουμε να αντέξουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Στην Πελοπόννησο βρίσκονται μερικά από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, καθώς και μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες.

Ας ταξιδέψουμε νοερά εκεί, μέσα από φωτογραφίες, όσο "μένουμε σπίτι" λόγω κορωνοϊού...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⛱ TOP 10 ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ! Συλλέξαμε 10 όμορφες παραλίες της Πελοποννήσου, η κάθε μια με δικά της χαρακτηριστικά για όλα τα γούστα! ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΙΜΟΣ: Στο μικρό νησί της Ελαφονήσου στη Λακωνία βρίσκεται μια απο τις πιο δημοφιλής παραλίες της Ελλάδας. Ο Σίμος είναι μια αμμώδης παραλία, μεγάλη σε έκταση, ιδανική για όλα τα γούστα, Διαθέτει ακόμη και Κάμπιγκ! @pastelidis_greece ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΑ: Δυτικά της Πάτρας βρισκεται η περίφημη παραλια Καλογρία, μια μεγάλη αμμώδη παραλία που βλεπει Ιόνιο με θέα την Κεφαλονιά. Η παραλία βρισκεται μέσα σε δάσος απο το NATURA. Διαθέτει καφετέριες, μπαρ και είναι ευκολη σε πρόσβαση. @___ioannou___ ΠΑΡΑΛΙΑ ΦΟΝΕΑΣ: Νότια της Καρδαμύλης βρισκεται η παραλία Φονέας, μια ησυχη παραλία ανάμεσα σε δύο βράχια με βότσαλο και ηρεμία. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη όμως είναι ιδανική γι'αυτους που προτιμούν ησυχία. @kapab.sk ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΥΚΙΑ: Ειναι γνωστό ότι ολες οι παραλίες του Κορινθιακου είναι βραβευμενες με γαλάζια σημαία όμως η Παραλία Πευκιά στο Ξυλόκαστρο είναι μια ιδανική παραλία μέσα στο πευκόδασος πευκιά με μπαρ, καφετέριες ιδανική για τα παιδιά. @dimitris_assaf ΛΙΜΕΝΙ: Ένα απο τα πιο γνωστά χωριά της Μάνης, το Λιμενι, έχει αμμώδη παραλία με καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια για όλα τα γούστα με υπέροχη θέα τους πετρόχτιστους πύργους του χωριού. @the_brunette_photographer ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ: Εκεί όπου τα δένδρα τελειώνουν και αρχίζει η θάλασσα. Ολες οι παραλίες της περιοχής έχουν φυσική σκία με καταγάλανα νερά. @katerinakatopis ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΡΟΛΙΜΕΝΙ: Ανάμεσα στη Βάθεια και στα Άλικα βρίσκεται η παραλια Σαρολιμενι στο χωριό Κυπάρισσος. Είναι μια ησυχη παραλία επάνω στην Επαρχιακή Οδο Βάθειας - Γερολιμένα. @ozcan_78 ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΌΓΕΙΑ: Εκεί που τελειώνει η Πελοπόννησος βρίσκεται η παραλία Κοκκινόγεια στο ομονυμο χωριό δίπλα στο Ναό του Ταινάριου Ποσειδώνα! @peplago ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Μια λίμνη αλμυρού νερού στο Λουτράκι Κορινθίας είναι ιδανική επιλογή για ένα κολύμπι δίπλα στην Αθήνα. @giannistsou.1 ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ: Πίσω απο το Ναύπλιο βρισκεται η παραλία Αρβανιτια για ενα κολύμπι στα μερά του Αργολικού με θέα το Παλαμηδι και την Ακροναυπλία! @victor_manolito

A post shared by Πελοπόννησος ?? (@peloponnese_gr) on

 

Ο λογαριασμός peloponnese_gr συγκέντρωσε τις δέκα ομορφότερες παραλίες της Πελοποννήσου από 10 top Έλληνες φωτογράφους.

Η παραλία Σίμος - μία από τις πιο δημοφιλείς στην Ελλάδα - βρίσκεται στο μικρό νησί της Ελαφονήσου στη Λακωνία. Η εντυπωσιακή φωτογραφία είναι του φωτογράφου Χρήστου Πασταλίδη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Pastalidis (@pastelidis_greece) on

 

Επίσης, η περίφημη παραλία Καλογρία, που βρίσκεται δυτικά της Πάτρας, είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλία που βλέπει Ιόνιο με θέα την Κεφαλονιά. Τη φωτογραφία αυτή τράβηξε ο Δημήτρης Ιωάννου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????? ???????? (@___ioannou___) on

 

Νότια της Καρδαμύλης βρίσκεται η παραλία Φονέας, μια ήσυχη παραλία ανάμεσα σε δύο βράχια με βότσαλο και ηρεμία. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη όμως είναι ιδανική γι'αυτους που προτιμούν ησυχία. Η φωτογραφία ανέβηκε για πρώτη φορά στον λογαριασμό @kapab.sk.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kapab.sk (@kapab.sk) on

 

Ειναι γνωστό ότι όλες οι παραλίες του Κορινθιακού είναι βραβευμένες με γαλάζια σημαία όμως η Παραλία Πευκιά στο Ξυλόκαστρο είναι μια ιδανική παραλία μέσα στο πευκόδασος Πευκιά με μπαρ, καφετέριες ιδανική για τα παιδιά. Η φωτογραφία ανήκει στον @dimitris_assaf.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Making Memories (@dimitris_assaf) on

 

Ένα απο τα πιο γνωστά χωριά της Μάνης, το Λιμένι, έχει αμμώδη παραλία με καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια για όλα τα γούστα με υπέροχη θέα στους πετρόχτιστους πύργους του χωριού. Η φωτογραφία είναι της travel photographer Lia, @the_brunette_photographer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✦ ??? /?????? ???????????? ✦ (@the_brunette_photographer) on

 

Μία υπέροχη λήψη από το Πόρτο Χέλι: Εκεί όπου τα δέντρα τελειώνουν και αρχίζει η θάλασσα. Όλες οι παραλίες της περιοχής έχουν φυσική σκιά με καταγάλανα νερά. Η φωτογραφία είναι της Κατερίνας Κατώπη - Λυκιαρδοπούλου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katerina Katopis-Lykiardopulo (@katerinakatopis) on

 

Ανάμεσα στη Βάθεια και στα Άλικα βρίσκεται η παραλία Σαρολιμένι στο χωριό Κυπάρισσος. Η φωτογραφία ανήκει στον Ozcan @ozcan_78.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ozcan (@ozcan_78) on

 

Εκεί που τελειώνει η Πελοπόννησος βρίσκεται η παραλία Κοκκινόγεια στο ομώνυμο χωριό δίπλα στον Ναό του Ταινάριου Ποσειδώνα. Τη φωτογραφία τράβηξε η Πέπη Λαγωνίκα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pepi Lagonika ? (@peplago) on

 

Μια λίμνη αλμυρού νερού στο Λουτράκι Κορινθίας είναι ιδανική επιλογή για κολύμπι δίπλα στην Αθήνα. Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη του instagram @giannistsou.1.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by giannistsou. (@giannistsou.1) on

 

Τέλος, πίσω απο το Ναύπλιο βρίσκεται η παραλία Αρβανιτιά, με θέα το Παλαμήδι και την Ακροναυπλία. Την φωτογραφία τράβηξε ο Victor Manolito.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ