Στυλιστικές συμβουλές για να φορέσετε ένα λευκό παντελόνι

Προτάσεις και εντυπωσιακοί συνδυασμοί...

1. Το βασικότερο είναι η σωστή επιλογή εσωρούχου που δεν θα διαγράφει μέσα από το λευκό παντελόνι. Το ιδανικό είναι το εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος.

2. Είναι προτιμότερο να βλέπετε ένα λευκό παντελόνι σε φυσικό φως πριν το αγοράσετε, έτσι ώστε να γνωρίζετε το πόσο φεγγίζει.

3. Η πιο καλή και κλασσική επιλογή στο άσπρο παντελόνι είναι το 100% βαμβακερό τζιν, που είναι λίγο πιο χοντρό και δεν διαγράφει.

4. Φορώντας ένα λευκό παντελόνι το βράδυ φαίνεται λιγότερο διάφανο απ’ όταν το χτυπάει το φως της ημέρας.

5. Πέρα από το total white και το ασπρόμαυρο look, υπάρχουν πολλοί εντυπωσιακοί συνδυασμοί με λευκό παντελόνι. Συνδυάστε το άσπρο χρώμα του παντελονιού με υπέροχα φωτεινά και έντονα χρώματα, δημιουργώντας ένα ντύσιμο που θα εντυπωσιάσει. Οι συνδυασμοί με άσπρο παντελόνι και nude μπλούζες είναι πιο απαλοί και κομψοί, ενώ με top σε έντονες αποχρώσεις είναι πιο girly και παιχνιδιάρικοι.

6. Αν θέλετε μπορείτε βέβαια να επιλέξετε ένα ολόλευκο σύνολο που θα το απογειώσετε με χρωματιστά αξεσουάρ ή παπούτσια. Δοκιμάστε πχ να φορέσετε ένα τζιν μπουφάν, ένα σακάκι με χρώμα ή να προσθέσετε χρωματιστά κοσμήματα. Εξίσου όμορφες ιδέες για να συνδυάσετε το λευκό παντελόνι είναι βέβαια τα παπούτσια ή η τσάντα σε έντονους χρωματισμούς.

7. Αν διαθέτετε μια χυμώδη σιλουέτα, δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να βάλετε άσπρο παντελόνι. Συνδυάστε το με μια μπλούζα ή πουκαμίσα με χρώμα και τραβήξτε την προσοχή στο επάνω μέρος του σώματος. Ιδανικοί συνδυασμοί με άσπρο παντελόνι για παχουλές γυναίκες αποτελούν οι παστέλ μπλούζες, αλλά και τα πιο έντονα χρώματα (φούξια, σμαραγδί, κίτρινο κλπ).

8. Το λευκό παντελόνι φοριέται όλες τις ώρες, ανάλογα με το στυλ του. Για παράδειγμα ένα άσπρο τζιν φοριέται από το πρωί ως το βράδυ, όχι όμως σε μια επίσημη εκδήλωση. Σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr, αντίθετα μια λευκή παντελόνα, φοριέται παντού αν συνδυαστεί με τα σωστά ρούχα και αξεσουάρ.

9. Ένα άσπρο παντελόνι δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως έχετε μακριά και λεπτά πόδια. Αν μάλιστα το συνδυάσετε με ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα, το εφέ θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Όσον αφορά το πλύσιμο ενός λευκού παντελονιού, καλό θα είναι να χρησιμοποιείτε λευκαντικό σε κάθε πλύση για να διατηρήσετε φωτεινό και καθαρό το άσπρο χρώμα του παντελονιού σας. Προσοχή όμως, μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη στα λευκά τζιν καθώς με τον καιρό θα προκαλέσει κιτρινίλα.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ