Κορωνοϊός: Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας - Τα ζώα και ο SARS-Cov2 (Βίντεο)

Οι απλοί κανόνες υγιεινής είναι αρκετοί...

Διανύουμε μία δύσκολη περίοδο που δημιουργεί ανησυχία. Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας (Ε.Δ.Κ.Ε.), πάντα δίπλα στα ζώα και στην κοινωνία, μέσα από το συγκεκριμένο video  θέλει να δώσει τις βασικές οδηγίες για το πώς πρέπει να φερόμαστε στα ζώα, οικόσιτα και αδέσποτα, και να διαδώσει το μήνυμα ότι τα ζώα δεν νοσούν από τον κορονοϊό SARS-Cov2.

Οι απλοί κανόνες υγιεινής είναι αρκετοί για να συνεχίσουμε να έχουμε τα κατοικίδιά μας δίπλα μας και φυσικά για να μην θεωρήσουμε ξαφνικά τα αδέσποτα ως εστίες του ιού, κάτι που θα είχε αρνητικές συνέπειες.

Ευχαριστούμε τον Alexis Zafeirakis - Portfolio54 για τη δημιουργία του σποτ και είμαστε αισιόδοξοι ότι το μήνυμα θα περάσει σε όλους.

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας ιδρύθηκε το 2013 από Κτηνιάτρους με σκοπό την εξομάλυνση του προβλήματος των αδέσποτων. Η ΕΔΚΕ ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα όπου στειρώνει, εμβολιάζει κατά της λύσσας και τοποθεί microchip στα αδέσποτα! Από το 2013 έως τώρα, έχει στειρώσει περισσότερα από 4700 ζώα σε περισσότερα από 40 μέρη της Ελλάδος.

Για να μάθετε και εσείς πως μπορείτε να βοηθήσετε ένα αδέσποτο, επισκεφθείτε το www.edke.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@edke.gr ή στο τηλέφωνο 2110-120025

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ