Η Catherine Zeta Jones μας δείχνει τη μαμά της ίσως πιο όμορφη και από την ίδια - Σήμερα γιορτάζουν οι μαμάδες στην μεγάλη Βρετανία (Φωτό)

Δείτε τη συγκινητική δημοσίευση της ηθοποιού…

Η γιορτή της μητέρας είναι μια μοντέρνα γιορτή η οποία είναι αφιερωμένη φυσικά σε όλες τις μητέρες, στη μητρότητα, στους μητρικούς δεσμούς και στην επιρροή των μητέρων στη κοινωνία συνολικά.  

Από τον 16ο αιώνα, οι Άγγλοι είχαν καθιερώσει την τέταρτη Κυριακή της Σαρακοστής ως την ημέρα που είναι αφιερωμένη στην μητέρα και οι οικογένειες ενώνονται και πηγαίνουν στην εκκλησία. 

Κατά τον 20ο αιώνα, η ημέρα αυτή, αν και διατήρησε την παράδοση που θέλει τις οικογένειες να μαζεύονται στο σπίτι, είχε και μία πιο σύγχρονη νότα, με τα παιδιά να χαρίζουν ευχαριστήριες κάρτες στις μητέρες τους. Συνήθως η ημέρα της Μητέρας στην Βρετανία είναι μέσα στον Μάρτιο.

 

Έτσι, γιορτάζοντας σήμερα όλες οι μητέρες στην Βρετανία, η Catherine Zeta Jones, με μια δημοσίευση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να δείξει πόσο περήφανη είναι για την γυναίκα που την έφερε στον κόσμο κι πόσο πολύ την αγαπάει. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s Mother’s Day today in Great Britain.! My Mam is the greatest!! I love you Mam with all my heart. ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) στις

«It’s Mother’s Day today in Great Britain.! My Mam is the greatest!! I love you Mam with all my heart. ?», εγραψε ως σχόλιο η Catherine Zeta Jones.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ