Βραζιλιάνος αθλητής θετικός στον κορωνοϊό: Υπέφερα πολύ, δεν είχα τη δύναμη να σηκωθώ, λιποθύμησα στο μπάνιο (φωτό - βίντεο)

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στην Ισπανία που προσβλήθηκε από τον Covid-19.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Jonathas de Jesus, ο οποίος αγωνίζεται στην Ισπανική ομάδα Έλτσε, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό πριν από μία εβδομάδα.

Να σημειωθεί πως η Ισπανία πλήττεται έντονα αυτό το διάστημα από τον νέο ιό, με περισσότερα από 33.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 2.206 νεκρούς.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στην Ισπανία που προσβλήθηκε από τον Covid-19, μετά τον αρχηγό της Βαλένθια, Ezequiel Garay.

Ο ίδιος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε λόγω του κορωνοϊού στο βραζιλιάνικό site Globo.

 

 

«Υπέφερα πολύ, δεν είχα καθόλου δύναμη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Jonathas.

Όπως εξήγησε δεν είχε καθόλου ενέργεια, υπέφερε από φοβερή ημικρανία, ενώ πονούσε όλο του το σώμα.

Πλέον ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του στο Los Arenales del Sol, μακριά και από τη σύζυγο και τις δύο κόρες του.

«Άρχισα να έχω πυρετό, να νιώθω πολύ άσχημα γενικά... Με πονούσε το κεφάλι και το σώμα μου. Την επόμενη μέρα πήγα να συζητήσω με τον γιατρό της ομάδας και εκείνος μου είπε ότι έπρεπε να κάνω αμέσως την εξέταση, γιατί όλα αυτά ήταν συμπτώματα του ιού. Και βρέθηκα θετικός» εξήγησε ο ίδιος.

 

 

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε, επίσης, «Έτσι όπως ήμουν, δεν μπορούσα να προπονηθώ, γιατί το σώμα μου ήταν αδύναμο, ειδικά τις πρώτες τρεις ημέρες υπέφερα πολύ. Δεν είχα καν τη δύναμη να κουνηθώ. Όταν πήγα στο ντους σχεδόν λιποθύμησα στο μπάνιο. Ήταν έναν πολύ δυνατός πόνος, δεν έχω νιώσει παρόμοιο ποτέ. Αυτός ο ιός δεν αστειεύεται».

Ο Jonathas de Jesus πρόκειται να μείνει σε καραντίνα για άλλη μία εβδομάδα αλλά τουλάχιστον πλέον νιώθει καλύτερα στην υγεία του.

«Είμαι καλύτερα, κάνω και πάλι ασκήσεις. Αλλά είμαι αθλητής και είχα πολλούς πόνους, φανταστείτε πώς θα νιώθει ένας πιο μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος. Γι' αυτό πρέπει να το σκεφτούμε πολύ σοβαρά για την Βραζιλία, γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα αυτού του ιού. Πρέπει να μείνετε σπίτι» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ