Aegean: Διακόπτει όλες τις πτήσεις εξωτερικού πλην Βρυξελλών έως 30/4

 «H αναστολή γίνεται με προτεραιότητα την ασφάλεια των επιβατών και εργαζομένων της αλλά φυσικά και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας της δραστηριότητας της» τονίζει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Όλες οι διαδρομές του δικτύου εξωτερικού αναστέλλονται από την Aegean από τις 26 Μαρτίου 2020 έως τις 30 Απρίλίου 2020, λόγω του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, από τις 26 Μαρτίου και μέχρι 30 Απριλίου, αναστέλλονται όλες οι πτήσεις του δικτύου εξωτερικού από όλες τις βάσεις της εταιρείας.

Οι μόνες πτήσεις που θα εκτελούνται θα είναι από Αθήνα και προς Βρυξέλλες, για λόγους διατήρησης της συνδεσιμότητας της χώρας με το διοικητικό κέντρο της ΕΕ.

Να σημειωθεί πως η εταιρεία ήδη πετούσε μόλις στο 20% του τακτικού της προγράμματος. 

Ωστόσο, η Aegean αναγκάζεται να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που έχουν επιβληθεί στην προσπάθεια ανάσχεσης της πανδημίας από την Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και τρίτα κράτη.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση της εταιρείας «H αναστολή αυτή γίνεται με προτεραιότητα την ασφάλεια των επιβατών και εργαζομένων της αλλά φυσικά και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας της δραστηριότητας της».

Σε κάθε περίπτωση, η Aegan σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το Υπουργείο Εξωτερικών θα συνεχίζει, εφόσον της ζητηθεί από τις αρχές, να εκτελεί ειδικές πτήσεις για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων πολιτών ή και για άλλες έκτακτες ανάγκες που μπορεί να προκύψουν.

Η Aegean ενημερώνει, επίσης, ότι, προς το παρόν, διατηρείται ένα μικρό σε συχνότητες  πτητικό πρόγραμμα εσωτερικού σε όλους τους προορισμούς του δικτύου και με  μοναδικό σκοπό τη συνδρομή στην ειδική μετακίνηση προσώπων και αναγκαίων υλικών για κάλυψη των βασικών αναγκών.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ