Θέλετε το τηλέφωνο της Ρίτα Γουίλσον; To έχουμε γιατί μας το έδωσε για να της στείλετε μήνυμα τώρα που είναι σε καραντίνα (βίντεο)

Μάλλον βαρέθηκε στην καραντίνα... 

Η Ρίτα Γουίλσον πριν από αρκετές ημέρες βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό μαζί με τον άντρα της Τομ Χανκς. Νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο αλλά πριν από λίγες ημέρες πήραν εξιτήριο και τώρα αναρρώνουν σπίτι τους και βρίσκονται σε καραντίνα. 

Και φαίνεται πως βαριέται τόσο πολύ που κοινοποίησε σε όλους τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου και ζήτησε να της στείλουν μηνύματα.

Έγραψε στο ποστ που ανέβασε στα social media:

 

 

"Κοντεύετε να τρελαθείτε; Έχετε κάποια πρόταση για τη λίστα με τραγούδια που ακούω στην καραντίνα; ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ! (310) 299-9260 - Σας δίνω τον αριθμό του τηλεφώνου μου !! Και ΝΑΙ. Είμαι πραγματικά εγώ. Επικοινωνήστε μαζί μου για να μπορώ να σας ενημερώσω για το πού είμαι όταν θα βρίσκομαι στην πόλη σας (όταν καταφέρουμε να βγούμε από τα σπίτια μας) και να είμαστε σε επαφή. Όχι κυριολεκτική επαφή, αλλά μέσω των social media.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ