Story of the day: Κορωνοϊός- Τα γενέθλια της εγγονής με γυάλινο διαχωριστικό - Συγκινητικές στιγμές & φιλιά με τους παππούδες κολλημένους στο τζάμι (φωτό)

Πολύ συγκινητικές οικογενειακές στιγμές τον καιρό του κορωνοϊού.

Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να επιβάλλει την απομόνωση για το καλό μας, όμως, ένα ζευγάρι 89χρονων από τη Μεγάλη Βρετανία δεν θα μπορούσε για κανένα λόγο να χάσει τα γενέθλια της αγαπημένης του εγγονής.

Η εγγονή τους Lauren Godfrey έκλεινε τα 30 και ο παππούς και η γιαγιά της δεν θα μπορούσαν να μην της τραγουδήσουν το "Happy Birthday" ακόμη και... πίσω από το τζάμι!

Η Valerie και ο Sam Horncastle, 89 ετών, έκαναν έκπληξη στην αγαπημένη τους εγγονή και της έδωσαν ένα τρυφερό φιλί, ακόμη και από το τζάμι, καθώς λόγω κορωνοϊού έπρεπε να κρατήσουν την απαραίτητη απόσταση.

«Ήταν μια γλυκόπικρη στιγμή» είπε η Lauren Godfrey, όπως αναφέρει το BBC.

Οι παππούδες της 30χρονης μητέρας δύο παιδιών ήταν πολύ στενοχωρημένοι που έπρεπε να κρατηθούν μακριά από την οικογένειά τους λόγω κορωνοϊού - καθώς ως γνωστόν οι ηλικιωμένοι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο.

«Ήξεραν ότι αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν, αλλά δεν μπορούσαν να αντισταθούν στο να μας δουν να σβήνουμε τα κεράκια της τούρτας» τόνισε η εορτάζουσα.

«Δεν μας άφησαν ούτε να ανοίξουμε το παράθυρο, οπότε απλά μιλούσαμε με το τζάμι ανάμεσά μας» πρόσθεσε.

Η Lauren Godfrey έχει δύο κόρες την 3χρονη Annabella και την μόλις τεσσάρων μηνών Margot.

«Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή, αλλά και θλιβερή παράλληλα» ανέφερε η ίδια, ενώ συμπλήρωσε «Είναι πραγματικά στενάχωρο να βλέπεις τους σχεδόν 90 ετών παππούδες σου να στέκονται στον κήπο και να σε κοιτούν να σβήνεις τα κεράκια της τούρτας γενεθλίων σου από το παράθυρο».

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ