Διευθύντρια του νοσοκομείου Σωτηρία: Νοσηλεύονται νέοι άνθρωποι, υγιής και αθλητές, αλλά και μια γυναίκα 29 ετών (βίντεο)

«Και οι νέοι νοσούν, έχω 29χρονη στην κλινική»...

Οι νεαρότερες ηλικίες δεν θα πρέπει να παίρνουν αψήφιστα τον κορωνοϊό δήλωσε η Διευθύντρια της έβδομης πνευμονολογικής στο νοσοκομείο Σωτηρία «Μίνα Γκάγκα.

"Πράγματι, στο νοσοκομείο νοσηλεύεται γυναίκα 29 χρόνων. Χτυπάει κυρίως τους μεγάλους ο ιός, αλλά όχι μόνο τους μεγάλους. Μπορεί να απειλήσει οποιονδήποτε από εμάς. Πρέπει να προσέχουμε όλοι, ευτυχώς τα μέτρα πάρθηκαν νωρίς και πιστεύω ότι το μεγάλο κακό το έχουμε προλάβει", είπε αρχικά η κ. Γκάγκα.

 

 

«Δεν πρέπει να τρομάξουμε αλλά πρέπει να έχουμε το νου μας» επεσήμανε προσθέτοντας την σημασία τόσο του να μένουμε σπίτι όσο και να προσέχουμε όταν βρισκόμαστε έξω από αυτό.

"Στο "Σωτηρία" είχαμε δύο θανάτους, αλλά είχαμε και δύο εξιτήρια. Υπάρχουν άνθρωποι που το ξεπερνούν και γυρνάνε σπίτι τους. Πολλοί το περνάνε στο πόδι. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθούμε όποιον έχει ανάγκη. Το "Μένουμε Σπίτι" είναι σημαντικό", συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ