Φωτορεπορτάζ 25η Μαρτίου: Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί της Ελλάδας σε απόσταση αλλά και μαζί – Ιδιαίτερου συμβολισμού εικόνες

Επέτειος 25ης Μαρτίου σε άδεια Αθήνα....

 

Ήταν ένας διαφορετικός εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, ο φετινός: υπό το φόβο εξάπλωσης του κορωνοϊού, στον 'Αγνωστο Στρατιώτη ήταν μόνον η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Βουλής, αρχηγοί κομμάτων και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ -όλοι σε ευθεία γραμμή και σε απόσταση ασφαλείας.

Πολίτες με τα παιδιά τους δεν υπήρχαν στο αντικριστό πεζοδρόμιο και η μπάντα αποτελείτο από μόλις δέκα άτομα. 

Το μήνυμα του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Με ένα εμψυχωτικό μήνυμα, που απευθυνόταν σε όλους τους Έλληνες, ένας πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας τίμησε τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Το μήνυμα του πιλότου αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F16 Ζευς, της ΠΑ έλεγε: «Ελληνίδες, Έλληνες. Όλοι μαζί ενωμένοι, να συνεχίσουμε να δίνουμε νόημα στις θυσίες των προγόνων μας.

eurokinissi

eurokinissi

eurokinissi

Στα 199 χρόνια από την επανάσταση του 1821 που τιμούμε σήμερα, η Ελλάδα είχε πολλές ένδοξες στιγμές, αλλά αντιμετώπισε και πολλές δυσκολίες. Πάντα έβγαινε πιο δυνατή. Αυτό θα γίνει και τώρα. Χρόνια πολλά σε όλους μας. Χρόνια πολλά Ελλάδα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ