Σουπερμάρκετ της Δανίας αποθαρρύνει πελάτες: Το 1 αντισηπτικό μας το παίρνετε 5,50 ευρώ, τα 2 όμως 134 ευρώ!

Ένα έξυπνο κόλπο για τη διατήρηση του στοκ των αντισηπτικών από σουπερμάρκετ στη Δανία.

Ένα σουπερμάρκετ στη Δανία βρήκε έναν πολύ έξυπνο τρόπο να καταπολεμήσει την φρενίτιδα των πολιτών που από το άγχος τους αγοράζουν μαζικά αντισηπτικά χεριών!

Με ποιον τρόπο; 

Μα χρεώνοντας φυσιολογικά το ένα τεμάχιο, αλλά υπερβολικά τα δύο!

Συγκεκριμένα, το σουπερμάρκετ «Rotunden» χρεώνει περί τα 5,5 ευρώ ένα μπουκαλάκι αντισηπτικού, όταν όμως κάποιος θέλει να πάρει και δεύτερο η τιμή τους εκτοξεύεται στα 134!

Με τον τρόπο αυτό το δανέζικο σουπερμάρκετ διατηρεί το απόθεμά του σε αντισηπτικά, ώστε να μπορούν να προμηθεύονται όλοι οι πελάτες και όχι μόνο ορισμένοι.

Οι υπεύθυνοι του σουπερμάρκετ τοποθέτησαν πινακίδα στο ράφι του προϊόντος πληροφορώντας τους πελάτες τους ότι ένα μπουκαλάκι απολυμαντικού χεριών κοστίζει 40 κορώνες Δανίας, δηλαδή 5,50 ευρώ, ενώ δύο μπουκαλάκια -της ίδιας εταιρείας- κοστίζουν 1.000 κορώνες Δανίας, δηλαδή 134 ευρώ!

Μάλιστα, σε μήνυμά τους στη σελίδα του «Rotunden» στο facebook, οι υπεύθυνοι τους σουπερμάρκετ ανέφεραν «Αγαπητοί πελάτες, έχουμε μεγάλη ευθύνη για τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης και αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε μόνον με τη βοήθεια και κατανόηση του καθενός από εσάς».

«Μπορείτε να βοηθήσετε ως εξής: Να απολυμαίνετε ή να πλένετε τα χέρια σας στην είσοδο και να χρησιμοποιείτε γάντια. Αν είστε οικογένεια, παρακαλούμε να επιτρέψετε την είσοδο μόνο σε ένα άτομο για τις αγορές, αν αυτό είναι δυνατό. Θα υπάρξουν περιπτώσεις στις οποίες ενδέχεται να περιορίζουμε τον αριθμό των ατόμων που θα δεχόμαστε ταυτοχρόνως στο κατάστημα. Στο Facebook θα σας ενημερώνουμε για όποια αλλαγή λειτουργίας. Να προσέχετε και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας» αναφέρει επίσης η ανακοίνωση.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ