Βρετανός με κορωνοϊό παλεύει να πάρει ανάσα– «Δεν θα το ευχόμουν ούτε σε εχθρό μου» (βίντεο)

Βρετανός περιγράφει on camera πώς είναι να παλεύεις με τον νεό κορωνοϊό.

Ένας 51ρονος πατέρας πατέρας δύο παιδιών από την Βρετανία ανέβασε ένα συγκλονιστικό βίντεο στα social media δείχνοντας τον αγώνα που δίνει για να νικήσει τον κορωνοϊό

Ο Άντι Χάρντγουικ  περιγράφει στο βίντεο που ανέβασε ο Guardian τα συμπτώματα της ασθένειας με την ελπίδα να πείσει τους συμπολίτες του να σοβαρευτούν και να «μείνουν σπίτι».

«Η σπονδυλική μου στήλη πονάει, η πλάτη μου πονάει, ο λαιμός μου πονάει. Δεν θέλεις να μιλάς, σου κόβεται η ανάσα (δύσπνοια) αν  κινηθείς, και δεν θέλεις να σηκώσει το κεφάλι σου από το μαξιλάρι», εξηγεί ο Χάρντγουικ στο βίντεο το οποίο έχει πάνω από 37.000 share στο Facebook.

 

 

Ο Covid-19 τον έχει ρίξει στο κρεβάτι, τον έχει εξουθενώσει και καταβάλλει σωματικά και ψυχικά. Οι φίλοι του και οι συγγενείς του ζήτησαν από τον Άντι να μιλήσει στην κάμερα για αυτό που βιώνει για να αφυπνίσει τον κόσμο ως προς τη σοβαρότητα της ασθένειας που έχει στοιχίσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων στον κόσμο.

«Έρχεται σε κύματα, θα νιώσεις μία μικρή ανακούφιση μερικές φορές, μετά θα φύγει... Αυτό πονάει πραγματικά, δεν είναι σαν κάτι που είχα πριν, δεν θα το ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου», λέει ο Χάρντγουικ. Η σύζυγός του, Νίκολα, ανέφερε ότι πολλοί φίλοι του Άντι που είδαν το βίντεο δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν. «Είναι σα να έχει εξαϋλωθεί, σαν έχει χάσει όλη του την ενέργεια», είπε η Βρετανή.  

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ