Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της σήμερα: Έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις σε συνεργάτη μας – Συνεχίζουμε κανονικά με χαμόγελο (βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε...

Επέστρεψε σήμερα στους τηλεοπτικούς δέκτες η εκπομπή της  Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια απουσίαζε για λίγες ημέρες αφού χρειάστηκε κάποιος συνεργάτης της να εξεταστεί για τον κορωνοϊό. 

Ωστόσο, το μεσημέρι της Πέμπτης η ωραία Ελένη επέστρεψε κανονικά και μετά από ένα βίντεο με εικόνες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, καλησπέρισε τους τηλεθεατές και είπε μεταξύ άλλων: «Καλησπέρα σας, είμαστε εδώ στη θέση μας, όλοι μαζί. Μάλλον σας ανησυχήσαμε λίγο Δευτέρα, Τρίτη και έχετε δίκιο γιατί και εμείς ανησυχήσαμε, δεν θα πούμε ψέματα.

Νομίζω πως όλοι τα ίδια πράγματα αισθανόμαστε όταν κάποιος κοντά μας, γύρω μας, στον περίγυρο μας , στην οικογένειά μας αισθάνεσαι πως είναι άρρωστος. Εδώ φταρνίζεσαι και λες “Με κοιτούν όλοι περίεργα επειδή φταρνίστηκα”; Έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις. Έγιναν. Συνεχίζουμε, λοιπόν, κανονικά και πάντα, όσο γίνεται, με χαμόγελο. Το χαμόγελο το δικαιούστε όλοι και το δικαιούμαστε όλοι. Όπως και να είναι η καθημερινότητά μας.

Όσο είμαστε καλά, θα είμαστε εδώ μαζί και θα κοιτάμε το χαμόγελό μας να είναι μέσα από την καρδιά μας, αληθινό. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να περιμένουμε όλοι σιγά σιγά αυτό το πράγμα να αλλάξει. Δεν γίνεται αλλιώς, θα αλλάξει. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτά που λένε οι ειδικοί και να προσέχουμε πάρα πολύ. Όλα τα άλλα τα αφήνουμε στους επιστήμονες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ