Κορωνοϊός – Τουρκία: Η 33χρονη γραμματέας Ντιλέκ Ταχταλί έχασε την μάχη – Δούλευε σε ρεσεψιόν νοσοκομείου (φωτό)

Σάλος στην Τουρκία με τον θάνατο της 33χρονης Ντιλέκ Ταχταλί...

Μια γυναίκα 33 ετών έχασε τη ζωή της στην Τουρκία από κορωνοϊό, ένας ακόμη θάνατος που συγκλονίζει τη γείτονα.

Η νεαρή Ντιλέκ Ταχταλί η οποία εργαζόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη, πήγε στις 10 Μαρτίου στο νοσοκομείο με πυρετό και έντονη αδιαθεσία. Η άτυχη Ντιλέκ είχε ρευματική νόσο και έπαιρνε φάρμακα από παιδί.

Οπως αναφέρει η hurriyet, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε μια μέρα πριν χάσει τη ζωή της, πριν λίγες ημέρες. Η Dilek Tahtalı, το μοναχοπαίδι της οικογένειάς της, είχε κάνει την τελευταία της ανάρτηση στα social media, πριν 18 ημέρες.

 

 

Έγραψε στις 7 Μαρτίου: «Ρινική συμφόρηση, υπερβολική ρινική έκκριση, πονοκέφαλος, αδυναμία, επιθέσεις βήχα που ξεκινούν στο τέλος της ημέρας και δεν με αφήνουν να κοιμηθώ τη νύχτα…». Και στις 8 Μαρτίου τουίταρε: «Το όνειρο είναι τώρα φωτιά, αφήστε με να καώ! Θέλω να πηγαίνω στο μπαλκόνι κάθε λίγο με ξύδι και ασπιρίνη, ζεστό ντους, παγωμένος καιρός».

Ο θείος της άτυχης νεαρής Τουρκάλας δήλωσε ότι η ανιψιά του, η οποία είχε ρευματική νόσο και έπαιρνε φάρμακα, εργαζόταν ως υπεύθυνη καταχώρησης στο τμήμα εισαγωγών ιδιωτικού νοσοκομείου και νόσησε στις 10 Μαρτίου.

Η κηδεία της έγινε χωρίς την παρουσία των γονιών της, καθώς τόσο η μητέρα της όσο και ο πατέρας της βρίσκονταν σε καραντίνα, η οποία θα τελείωνε την Πέμπτη (26/3).

Στην Τουρκία, μέχρι και την Τετάρτη, είχαν χάσει τη ζωή τους 59 άνθρωποι, ενώ τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται στα 2.433. Παράλληλα, η τουρκικές αρχές έχουν συλλάβει 410 ανθρώπους, επειδή έκαναν "προκλητικές" αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ