Οι προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη για τον κορωνοϊό - Ποιο θα είναι το δύσκολο διάστημα για την Ελλάδα & πότε θα υποχωρήσει η πανδημία (βίντεο)

«Για την Ελλάδα το δύσκολο διάστημα ξεκινάει από 31 Μαρτίου, μέχρι και τις 15 Μαΐου» ανέφερε η γνωστή αστρολόγος.

Η Βίκυ Παγιατάκη είχε προβλέψει πως το 2020 θα είναι δύσκολο για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο.

Η γνωστή αστρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open για τον κορωνοϊό, προβλέποντας πότε θα είναι το δύσκολο διάστημα για την Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι είχε προβλέψει από τον Νοέμβριο του 2019 πως θα βιώναμε δύσκολες καταστάσεις μέσα στο 2020.

«Μέχρι το τέλος Ιουλίου θα βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση... Αλλά για την Ελλάδα συγκεκριμένα το δύσκολο διάστημα ξεκινάει από τώρα, από 31 Μαρτίου, μέχρι και τις 15 Μαΐου και μετά πιστεύω σιγά σιγά θα μπορούμε να μπούμε σε μία καλύτερη τροχιά...» τόνισε η γνωστή αστρολόγος.

«Από τις 23 Μαρτίου μέχρι την 1η Ιουλίου θα υπάρξει κάτι το οποίο θα χτυπήσει αυτή την ίωση.... Μη βιαστείτε, όμως, όλοι να πιστέψετε ότι βρέθηκε το φάρμακο, γιατί χρειάζεται χρόνος για να δοκιμαστεί» συμπλήρωσε η ίδια.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ