Ο Πρίγκιπας Harry τα κατάφερε: Αφηγήτρια στο ντοκιμαντέρ «Elephant» του Disneynature η Meghan Markle

Το πρώτο επαγγελματικό βήμα της Meghan μετά την παραίτηση της ίδιας και του Πρίγκιπα Harry από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Η Meghan Markle θα είναι αφηγήτρια στο ντοκιμαντέρ «Elephant» του καναλιού Disneynature που θα είναι διαθέσιμο στο Disney Plus από τις 3 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε η Walt Disney Studios.

Είναι το πρώτο πρότζεκτ στο οποίο συμμετέχει η Meghan Markle, από τότε που η ίδια και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

 

 

Στις 31 Μαρτίου η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, Δούκισσα και Δούκας του Sussex θα εγκαταλείψουν τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ανακοινώθηκε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Disneynature αναφέρει τη Markle ως «Meghan, Δούκισσα του Sussex» χωρίς να συμπεριλαμβάνει τον βασιλικό τίτλο «HRH» (Her Royal Highness).

Η Meghan Markle συμφώνησε με τη Disney να «δανείσει» τη φωνή της υπό τον όρο η Disney να κάνει δωρεά σε οργάνωση προστασίας της άγριας ζωής, που θα επιλέξει η ίδια, όπως αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ