Άδωνις Γεωργιάδης: Χθες βάλαμε πρόστιμο 50.000 ευρώ σε εταιρεία αντισηπτικών - Είχε ανεβάσει το κέρδος της - Δεν είναι ώρα για αρπαχτές (βίντεο)

Το πρώτο πρόστιμο για αισχροκέρδεια σε εταιρεία αντισηπτικών.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο πρώτο πρόστιμο που επιβλήθηκε σε εταιρεία αντισηπτικών για αισχροκέρδεια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «δεν είναι ώρα για αρπαχτές, όποιος δεν το έχει καταλάβει θα το πληρώσει».

«Όπου εντοπίζουμε προβλήματα βάζουμε πρόστιμα. Χθες, βάλαμε το πρώτο πρόστιμο, 50.000 ευρώ, σε μία εταιρία αντισηπτικών που θεώρησε καλό να ανεβάσει κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες το ποσοστό κέρδους της μέσα στην κρίση. Αυτό είναι παντελώς απαράδεκτο. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είναι η ώρα για εύκολο κέρδος» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακόμη, όσον αφορά στην κατάσταση που επικρατεί στα σούπερ μάρκετ μετά τα νέα αυστηρά μέτρα που έχουν επιβληθεί, ο υπουργός επισήμανε πως «είναι καλή, για αυτό και διακόψαμε τη λειτουργία της Κυριακής. Έχουν ταλαιπωρηθεί οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ και σέβομαι τον κόπο τους». 

«Ο ελληνικός λαός σε αυτή την κρίση έχει δείξει χαρακτήρα και προχωράει όπως πρέπει» τόνισε, επίσης, ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ