Κι ένα σκανδαλάκι για ξεκάρφωμα: Ήρθαν στο φως φωτογραφίες με την Άμπερ Χερντ σε… Προσωπικές στιγμές μέσα στο ασανσέρ με τον Έλον Μασκ

Δεν ξέρεις ποια πλευρά να πιστέψεις…

Η Άμπερ Χερντ κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, ενώ ο Τζόνι Ντεπ ισχυρίζεται πως αυτός είναι το θύμα. Ποια είναι άραγε η αλήθεια; 

Ένα βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα αποκλειστικά η Daily Mail, δείχνει την ηθοποιό και μοντέλο σε τρυφερές στιγμές με τον ΈλονΜασκ μέσα στο ιδιωτικό ασανσέρ του ρετιρέ του πρώην συζύγου της, Τζόνι Ντεπ. Βέβαια, ο ιδιοκτήτης της Tesla ισχυρίζεται πως η 33χρονη ηθοποιός είχε ήδη χωρίσει με τον Ντεπ από την στιγμή που άρχισαν να βγαίνουν οι δυο τους και η σχέση τους έγινε ρομαντική «αρκετό καιρό αργότερα».

 

Ωστόσο, ο Τζόνι Ντεπ κατηγορεί την Άμπερ Χερντ και τον Έλον Μασκ πως ξεκίνησαν να είναι ζευγάρι μόλις έναν μήνα μετά τον γάμο του με την ηθοποιό το 2015 και έχει μάλιστα χρησιμοποιήσει τα μηνύματα του επιχειρηματία ως μέρος της δικαστικής διαμάχη για δυσφήμιση που έχει κατηγορήσει την Άμπερ Χερντ.

 

Οι  εικόνες από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος που απέκτησε αποκλειστικά η Daily Mail, δείχνουν την πρώην σύζυγό του να ερωτοτροπεί μέσα στο ασανσέρ της πολυτελούς κατοικίας του στο Λος Άντζελες όπου ζούσε με τον Τζόνι Ντεπ.  Ο επιχειρηματίας φαίνεται σε μία από τις φωτογραφίες να έχει περάσει τα χέρια του γύρω από την Άμπερ Χερντ, η οποία φοράει μόνο ένα μαγιό και μια πετσέτα ή μπουρνούζι.

 

Η ηθοποιός φαίνεται να ανταποκρίνεται στην κίνησή του, βάζοντας το χέρι της στο πόδι ή την μέση του.

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Τζόνι Ντεπ μετακόμισε στο συγκεκριμένο οίκημα έναν μήνα μετά τον χωρισμό τους, αλλά η Άμπερ Χερντ συνέχισε να ζει εκεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016. 

 

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ συμφώνησαν σε διακανονισμό διαζυγίου ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων τον Αύγουστο του 2016 και φάνηκε πως άφηναν πίσω τους τον οδυνηρό αυτό χωρισμό, μέχρι την στιγμή που η Άμπερ Χερντ έγραψε μία επιστολή στην Washington Post στην οποία περιγράφει λεπτομερώς τις εμπειρίες της ως επιζών ενδοοικογενειακής βίας. 

Φωτογραφίες: Dailymail

Το άρθρο δεν ανέφερε το όνομα του Τζόνι Ντεπ, αλλά ο ηθοποιός υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση τον περασμένο Μάρτιο, λέγοντας ότι οδήγησε σε εικασίες πως είναι αυτός που την κακοποίησε, με αποτέλεσμα να χάσει τον ρόλο του ως Τζακ Σπάροου, στις ταινίες «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ