Μιμή Ντενίση & Άλκης Κούρκουλος «γιορτάζουν»: Την Παγκόσμια Ημέρα του Θεάτρου - Πάνω από 1.000 παραστάσεις κατέβηκαν λόγω κορωνοϊού

"Άκου, μη μου λείψεις για πολύ... "

Η παγκόσμια ημέρα θεάτρου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Μαρτίου με πρωτοβουλία του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου. Κάθε χρόνο ένας διεθνώς αναγνωρισμένος καλλιτέχνης γράφει το μήνυμα που διαβάζεται στα θέατρα όλου του κόσμου πριν από την παράσταση της 27ης Μαρτίου. 

Φέτος, που τα περισσότερα θέατρα παγκοσμίως είναι κλειστά, το Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου καλεί τους καλλιτέχνες να μοιράσουν το μήνυμα μέσω του διαδικτύου.
 

Η Μιμή Ντενίση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού του Instagram, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα γράφοντας: «Παγκοσμια ημερα Θεατρου .Κ την γιορταζουμε πρωτη φορα με ολα τα θεατρα κλειστα!!Μονοι ολοι στα σπιτια μας οπως πρεπει μακρια απο το αγαπημενο μας κοινο.Ομως το θεατρο ειναι η πιο αρχαια η πιο ανθρωποκεντρικη τεχνη...Οταν τελειωσει αυτος ο εφιαλτης θαμαστε κ παλι ολοι μαζι!! 

Με μεγαλυτερη λαχταρα...Εμεις στο θεατρο ειμαστε μια αγκαλια κ το κοινο μια ακομα μεγαλυτερη...Που θα παει θα τελειωσει κ αυτο!! Ξερετε ποσοι λιμοι καταποντισμοι κραχ εχουν γινει απο την εποχη του Σοφοκλη κ του Ευριπιδη?? Θα περασει κ αυτο κ θα μαστε κ παλι μαζι.#celebrating #theatersday #actorslife #stayathome #bestrong».

 

Ωστόσο και ο Άλκης Κούρκουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα συγκινητικό μήνυμα για την σημερινή μέρα που χαρακτηρίζει και τη δική του ζωή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Παγκόσμια μέρα θεάτρου σήμερα. Άκου, μη μου λείψεις για πολύ... ? @tsimarastzanatos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkis Kourkoulos (@alkiskourkoulos) στις

«Παγκόσμια μέρα θεάτρου σήμερα. Άκου, μη μου λείψεις για πολύ... ? @tsimarastzanatos», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ