Ελεονώρα Ζουγανέλη: Μου λείπετε όλοι γνωστοί & άγνωστοι - «Έγραψε» η δημοφιλής τραγουδίστρια (φωτό)

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους followers της.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μένει και εκείνη σπίτι λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό και χθες, Κυριακή, ανέβασε μία φωτογραφία της στο instagram, θέλοντας να μοιραστεί με τους followers της τις σκέψεις της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κυριακή στο σπίτι..... Μου λείπουν όλα!!! Οι αγκαλιές, τα φιλιά, η επαφή, η επικοινωνία, η ζωη μου...... Ψάχνω τις ισορροπίες μου! Πότε τα καταφέρνω, πότε όχι. Όμως η πιο σπουδαία καθημερινή διαπίστωση είναι πως η ελπίδα υπάρχει κάπου μέσα μου κάθε φορά. Αυτή με κρατάει από το χέρι τις ώρες που λυγίζω και φοβάμαι. Αυτή μου θυμίζει πως κάθε μέρα ξημερώνει κάτι καινούργιο. Αυτή με εξημερώνει και με κάνει να αναζητώ και πάλι την κανονική μου ΡΟΗ. Μου λείπετε όλοι! Γνωστοί και άγνωστοι! #elzouganeli #menoumespiti #sunday #stayhome #hope #people #lonliness #hugs #reflections @marilena_anastasiadou

A post shared by Eleonora Zouganeli (@elzouganeli) on

«Μου λείπουν όλα!!! Οι αγκαλιές, τα φιλιά, η επαφή, η επικοινωνία, η ζωη μου... Ψάχνω τις ισορροπίες μου! Πότε τα καταφέρνω, πότε όχι» ανέφερε η γνωστή ερμηνεύτρια, ενώ τόνισε πως, παρ' όλα αυτά η ελπίδα υπάρχει πάντα μέσα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleonora Zouganeli (@elzouganeli) on

«Αυτή με κρατάει από το χέρι τις ώρες που λυγίζω και φοβάμαι. Αυτή μου θυμίζει πως κάθε μέρα ξημερώνει κάτι καινούργιο. Αυτή με εξημερώνει και με κάνει να αναζητώ και πάλι την κανονική μου ροή» συμπλήρωσε, αναφέροντας πόσο της λείπουν όλοι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleonora Zouganeli (@elzouganeli) on

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ