Τέλος εποχής για τους βασιλικούς τίτλους του Πρίγκιπα Harry & της Meghan Markle: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός τους στο instagram (φωτό)

Από αύριο το Megxit είναι και επισήμως γεγονός.

Μέχρι σήμερα, 31 Μαρτίου 2020, ο Πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle, είναι κύρια μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ενώ από αύριο και επισήμως οι Sussexes απαλλάσσονται από τα καθήκοντά τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sussex family (@royalfamily_sussex) on

Το πολυαναμενόμενο Megxit από αύριο θα είναι πλέον - και επίσημα - γεγονός.

Άλλωστε, Harry και Meghan έχουν ήδη "εγκαταλείψει" τη Μεγάλη Βρετανία και ζουν στις ΗΠΑ μαζί με τον γιο τους, Archie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine) on

Το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε για τελευταία φορά για στη Βρετανία, για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στα πλαίσια του Farewell Tour.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ela - Jornal O Globo (@elaoglobo) on

O δούκας και η δούκισσα του Sussex, οι οποίοι ωστόσο θα διατηρήσουν τους τίτλους τους αυτούς, θέλησαν να αποχαιρετήσουν τους followers τους στο instagram, με συγκινητικά λόγια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grazia México y Latinoamérica (@graziamexico) on

Με μια ανάρτησή τους στον επίσημο λογαριασμό τους @sussexroyal, Harry και Meghan ευχαρίστησαν «την κοινότητα για την υποστήριξη, την έμπνευση και την αμοιβαία δέσμευση στο να κάνουν καλό στον κόσμο».

 

 

Όπως τόνισαν οι Sussexes, «όλοι αισθανόμαστε, αυτή τη στιγμή πως ο κόσμος μοιάζει ιδιαίτερα ευθραυστός. Παρ' όλα αυτά είμαστε σίγουροι πως κάθε ανθρώπινο όν έχει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να κάνει τη διαφορά...».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIFESTYLE 24 (@lifestyle24ukraine) on

Επίσης, το ζευγάρι, στην ανάρτησή του επεσήμανε πως «μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο και να αντιληφθούμε την πληρότητα αυτής της υπόσχεσης...», καθώς και πως το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η υγεία όλων των ανθρώπων στον κόσμο και η εύρεση λύσεων στα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magazinespain (@magazinespain) on

«Όσο όλοι μας αναζητούμε τον ρόλο που θα διαδραματίσουμε σε αυτή την παγκόσμια κατάσταση και την αλλαγή των συνηθειών μας, εστιάζουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο ώστε να αντιληφθούμε με ποιον τρόπο μπορούμε καλύτερα να συνεισφέρουμε... Αν και ίσως να μην μας βλέπετε εδώ, η δουλειά μας συνεχίζεται...» ανέφεραν ο Harry και η Meghan, ενώ θέλησαν να πουν και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Middleton (@everythingroyal) on

«Ανυπομονούμε να επικοινωνήσουμε και πάλι μαζί σας και να "συνδεθούμε" ξανά. Ήσασταν υπέροχοι! Harry & Meghan» καταλήγει η ανάρτηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ