Κύπρια "πεθερά" ξεσηκώνει το διαδίκτυο: Ο γιος μου είναι ευπαθής λόγω της άχρηστης νύφης μου - Δεν θα κάνω εγώ τη δούλα της (βίντεο)

Απολαυστική η "χαροκαμένη Κύπρια πεθερά"!

Λίγο χιούμορ μπορεί να σώσει την κατάσταση αυτές τις δύσκολες μέρες που όλοι διανύουμε λόγω κορωνοϊού.

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε και η Κύπρια συγγραφέας Ελένη Γαλαταριώτη, η οποία ανέβασε στο You Tube δύο χιουμοριστικά βίντεο ως... «χαροκαμένη Κύπρια πεθερά».

Τα απολαυστικά βιντεάκια της «χαροκαμένης πεθεράς»... που κάνει τα παράπονά της για την «άχρηστη νύφη της» έγιναν viral αμέσως!

Μάλιστα, πολλοί χρήστες θεώρησαν πως πρόκειται για πραγματικό γεγονός και όχι για χιουμοριστικά βίντεο!

«Μπαίνω μέσα στο αυτοκίνητο, γράφω τη φόρμα, βάζω εκεί που λέει για ευπαθείς ομάδες... Είναι ευπαθής ομάδα ο γιος μου, από τη στιγμή που την πήρε είναι ευπαθής!» είπε χαρακτηριστικά η απολαυστική Κύπρια "πεθερά".

Σε άλλο σημείο, δε, λέει «Δεν πήγα στον γιο μου... Κάθησα και σκέφτηκα: Όχι αγάπη μου, δεν θα κάνεις εσύ τη δούλα της κάθε άχρηστης!».

Η ίδια μιλώντας στο Sigma Live ξεκαθάρισε πως.... δεν έχει γίνει ακόμη πεθερά, απλά, όπως είπε, «ένιωσα την ανάγκη να κάνω τον κόσμο να γελάσει και να ξεχάσει για λίγο τα προβλήματά του».

«Φυσικά, οφείλω να ομολογήσω πως σε καμιά περίπτωση δεν περίμενα να έχουν τόση ανταπόκριση. Αν το ήξερα, θα χτενιζόμουν καλύτερα!» συμπλήρωσε με χιούμορ.

Όπως είπε η ίδια, κατάλαβε πως ήταν πολύ πειστική στον ρόλο της «όταν άρχισαν να έρχονται και πολλά μηνύματα που ήταν έντονα αρνητικά».

«Δέχθηκα σωρεία μηνυμάτων του στυλ "αυτό που κάνεις είναι απαράδεκτο", "πως τολμάς να φέρεσαι έτσι στον γιο σου", "σταμάτα αμέσως να είσαι τόσο κακιά με τη νύφη σου" και διάφορα τέτοια» αποκάλυψε η Ελένη Γαλαταριώτη, ενώ ξεκαθάρισε «Να σημειώσω πως δεν είμαι πεθερά, ο γιος μου είναι μόλις δεκαέξι ετών και η κόρη μου εννιά!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ