Μπράβο αγόρι μου Έλον: ‘’Είμαι έτοιμος να στείλω με την Tesla, δωρεάν αναπνευστήρες σε όλο τον κόσμο’’

Δωρεάν αναπνευστήρες στέλνει ο Έλον Μασκ...

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε πως θα χρησιμοποιήσει τα εργοστάσια της Tesla στις ΗΠΑ για να κατασκευάσει αναπνευστήρες  για όσους πάσχουν από τον κορωνοϊό. 

Αυτό μετά την έκκληση που απηύθυναν οι ΗΠΑ για δωρεές σε αναπνευστήρες για να αντιμετωπιστεί έλλειψη που υπάρχει.

Ο ίδιος επανήλθε στο θέμα και ανακοίνωσε  ότι η Τεσλα είναι έτοιμη να αποστείλει αναπνευστήρες για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης του Covid-19 και θέτει ως μόνο όρο να χρησιμοποιηθούν άμεσα και να μην βρεθούν σε κάποια αποθήκη.

 

​​​​​​

 

«Έχουμε μερικούς ακόμα αναπνευστήρες που έχουν εγκριθεί από την Υπηρεσία Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων. Θα τους στείλουμε στον κόσμο στις περιοχές όπου ανήκουν στο δίκτυο διανομής της Τέσλα. Τα έξοδα των συσκευών και οι αποστολές θα είναι δωρεάν.

Η μοναδική προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιηθούν από ασθενείς που τους έχουν ανάγκη και να μην στοιβαχτούν σε κάποια αποθήκη», ανέφερε ο Έλον Μασκ σε ένα tweet, χωρίς όμως να κάνει κάποια αναφορά σε αριθμό.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ