Αντώνης Κανάκης κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλου: Θα λερώσω τα χέρια μου, θα μπλέξω με τα πίτουρα - Αντιγράφει το "Βινύλιο" (βίντεο)

Για την «πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης» κατηγόρησε ο Αντώνης Κανάκης τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο για «την πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή στην ιστορία της τηλεόρασης».

Εδώ και τρεις εβδομάδες οι "Ράδιο Αρβύλα" μεταδίδουν τις εκπομπές τους μέσω You Tube, όπως είναι γνωστό.

Ωστόσο, στο χθεσινό, τρίτο, επεισόδιο του "Βινυλίου" είδαμε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη κατά του άλλοτε φίλου του, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και η εκπομπή "Live Tonight" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επέστρεψε προχθές Πρωταπριλιά, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, με αλλαγμένο concept λόγω κορωνοϊού.

Ο Αντώνης Κανάκης έκανε λόγο για "ξεδιάντροπη αντιγραφή" του "Βινυλίου" από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου, θα μπλέξω λίγο με τα πίτουρα… Η βασική ιδεά, όταν ξεκινήσαμε τις εκπομπές μέσω του You Tube, ήταν να μεταφέρουμε ένα πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό, γι' αυτό και εδώ και τρεις εβδομάδες βλέπετε το πειρατικό "Βινύλιο"... To κάνουμε, λοιπόν, αυτό το πράγμα το τόσο όμορφο... Εμφανίστηκαν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι άνθρωποι, οι οποίοι δε σέβονται τίποτα - αρχικά δεν σέβονται τον ίδιο τον εαυτό τους - και το πήραν αυτό το πράγμα και το μετέτρεψαν σε ένα απαράδεκτο κακέκτυπο. Η αντιγραφή θέλει κι αυτή τον τρόπο της, θέλει λίγο μέτρο…» ανέφερε ο παρουσιαστής χαρακτηριστικά.

Συνέχισε, δε, λέγοντας «Το βαπτίζεις και πειρατικό! Έχεις και αυτό το θράσος... Είναι πραγματικά απίστευτο! Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι το "πουλάς" σαν δική σου πρωτοβουλία και ιδέα. Δεν έχεις καν την εντιμότητα να πεις ότι “είδαμε στο Βινύλιο να κάνουν κάτι που μας άρεσε πάρα πολύ και αποφασίσαμε να το κάνουμε κι εμείς εδώ”... Πάλι αντιγραφέας θα είσαι, αλλά θα έχεις ένα ίχνος εντιμότητας σε αυτό που κάνεις...».

(Μπορείτε να δείτε το επίμαχο απόσπασμα από το 20:50 μέχρι το 31:50)

Στη συνέχεια, προβλήθηκε στην εκπομπή "Βινύλιο" ένα βίντεο με τις ομοιότητες της εκπομπής με το "Live Tonight" του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Γελάει ο κόσμος για τους λάθος λόγους... Έχετε δει τι σας σέρνουν στο Twitter; Εντάξει, όλα έχουν τα όριά τους. Πρέπει να καταλάβετε ότι πέρα από το αστείο της υπόθεσης, όλο αυτό που γίνεται εδώ, το κάθε συστατικό και ο συνδυασμός αυτών των συστατικών, η κεντρική ιδέα και πως γίνεται είναι όλη η ιστορία σε αυτό που λέγεται τηλεόραση» τόνισε ο Αντώνης Κανάκης, ενώ συμπλήρωσε «Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό το πράγμα! Πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή… πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και - επαναλαμβάνω - με το θράσος να περάσει σαν δική τους σκέψη, πρωτοβουλία και πάει λέγοντας».

Όσο για την αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου; Μιλώντας στην δημοσιογράφο της εκπομπής του Open "Ευτυχείτε", Έλενα Πολυκάρπου, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είπε πως «έβαλε τα γέλια» και πως «του έπεσαν τα μαλλιά».

Ο Γρηγόρης, μάλιστα, προανήγγειλε πως θα απαντήσει στον Αντώνη Κανάκη, απόψε το βράδυ μέσα από την εκπομπή "Live Tonight".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ