Φίλη νοσοκόμας ανέβασε στο fb φωτογραφίες του Σωτήρη Τσιόδρα: Επισκέφθηκε το νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης, όταν ο Σωτήρης Τσιόδρας μαζί με τον διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Χρήστο Ροϊλό, βρέθηκαν στο νοσοκομείο "Αγία Βαρβάρα", όπου νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό.

Πριν από λίγες ημέρες, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα και είχε συνομιλήσει με ασθενείς με κορωνοϊό.

Μάλιστα, ο ίδιος ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας είχε αναφερθεί σε αυτή του την επίσκεψη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς που είχε συναντήσει.

Η Έλενα Καραγιάννη ανέβασε στον λογαριασμό της στο facebook φωτογραφίες από την επίσκεψη αυτή του γνωστού λοιμωξιολόγου στο νοσοκομείο, τις οποίες τράβηξε μίας από τις νοσηλεύτριες που εργάζονται εκεί.

Σύμφωνα με την ανάρτησή αυτή ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι συνέχεια στο πλευρό γιατρών και νοσηλευτών, καθοδηγώντας και συντονίζοντάς τους.

Να σημειωθεί πως το νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» επαναλειτουργεί τις τελευταίες εβδομάδες και σε αυτό νοσηλεύονται ήπια κρούσματα του κορωνοϊού, ώστε να «ανακουφίζονται» τα νοσοκομεία αναφοράς.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης, όταν ο Σωτήρης Τσιόδρας μαζί με τον διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Χρήστο Ροϊλό, βρέθηκαν στο νοσοκομείο "Αγία Βαρβάρα", αλλά και στο "Αττικόν", όπου νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ