Γενέθλια στην καραντίνα: Πώς να οργανώσεις το τέλειο πάρτι για τους αγαπημένους σου

5 tips για να τους ετοιμάσεις μία αξέχαστη ημέρα

Πολλές από τις συνήθειές μας έχουν επηρεαστεί και επηρεάζονται εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και σίγουρα ένα από αυτά είναι τα γενέθλια. Το να γιορτάσει κάποιος τα γενέθλιά του εν μέσω καραντίνας σίγουρα δεν είναι ότι πιο ευχάριστο ειδικά όταν οι αγαπημένοι του είναι μακριά. Ακόμη όμως και αν η κοινωνική αποστασιοποίηση επιβάλλει να μείνουμε σπίτι, τα γενέθλια στην καραντίνα μπορούν να είναι εξίσου διασκεδαστικά χωρίς να στερηθείς τους φίλους σου αλλά και τις δραστηριότητες που θα κάνατε μαζί.

 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 tips που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις το τέλειο πάρτι (έστω και διαδικτυακά):

 

Κάνε ένα διαδικτυακό πάρτι:

Με τη βοήθεια των apps όπως Zoom, House Party και Skype μπορείς πολύ εύκολα να βρεθείς πιο κοντά με τους φίλους σου. Μπορείτε να ορίσετε από πριν το dresscode του πάρτι και να φορέσετε τα αγαπημένα σας ρούχα όπως θα κάνατε έξω. Παίξτε διασκεδαστικά παιχνίδια όπως mini trivia ή παντομίμα και μοιραστείτε τις πιο αγαπημένες σας αναμνήσεις.

 

Στείλε ένα γλυκό

Ακόμη και αν είναι δύσκολο να σβήσετε κεράκια όλοι μαζί μπορείς να κάνεις παραγγελία το αγαπημένο τους γλυκό. Βρες ποια ζαχαροπλαστεία διαθέτουν delivery υπηρεσίες και κάνε σε αυτόν που γιορτάζει την καλύτερη έκπληξη.

 

Στείλε online μία ευχετήρια κάρτα

Επιστράτευσε τη φαντασία σου και ευχήσου στον αγαπημένο σου φίλο με μία online κάρτα.

 

 

Κάνε δώρο ένα craft kit

Οι ημέρες στην καραντίνα μπορεί καμιά φορά να γίνουν εξαιρετικά μονότονες. Σύμφωνα με το madamefigaro.gr, μία τέλεια ιδέα για εκείνον που γιορτάζει είναι να του κάνες δώρο ένα craft kit. Online θα βρεις τις πιο τέλειες ιδέες όπως για παράδειγμα αυτό το Bath Bomb Kit που θα ενθουσιάσει κάθε beauty addict.

 

Οργανώστε το επόμενο μεγάλο πάρτι

Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει η πανδημία του κορωνοϊού και αυτό από μόνο του δημιουργεί μεγάλη ανησυχία. Φτιάξε τη διάθεση στους φίλους σου και οργανώστε μαζί το επόμενο μεγάλο πάρτι που θα κάνετε μόλις βρεθείτε ξανά όλοι μαζί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ