Ο κορωνοϊός στο CNN: Με παραισθήσεις ο ένας, με πόνους & πυρετό η δεύτερη – Οι περιγραφές των δυο παρουσιαστών

Οι συγκλονιστικές καταστάσεις που βιώσαν από την θανατηφόρα πανδημία…

Τα κρούσματα και οι θάνατοι εξαιτίας ης θανατηφόρας πανδημίας αυξάνονται συνεχεία με τους ειδικούς να «χάνουν» μερικές φορές και το μέτρημα. Αφού διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ο παρουσιαστής του CNN, Κρις Κουόμο μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τα συμπτώματα της ασθένειας.

 

«Ο ιός με βρήκε, δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο», δήλωσε ο 49χρονος που είναι σε καραντίνα στο υπόγειο του σπιτιού του. Συνεχίζοντας περιέγραψε τα συμπτώματα τονίζοντας ότι είχε πυρετό «αλλά ... ήταν σαν κάποιος να με χτυπούσε σαν πινιάτα. Και έτρεμα τόσο πολύ που έσπασα το δόντι μου».

 

Ο παρουσιαστής ανέφερε επίσης ότι η ασθένεια τον κρατούσε ξάγρυπνο κάθε νύχτα και ότι είχε παραισθήσεις. «Σας λέω, είχα παραισθήσεις. Ήταν φρικιαστικό, αυτό που έζησα χθες το βράδυ. Και μπορεί να συμβεί και πάλι απόψε. Οι γιατροί λένε ότι μπορεί να συμβεί πέντε, οκτώ φορές. Τώρα το καταλαβαίνω. Και αν συνδυάσετε το σφίξιμο στο στήθος και το ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να αναπνεύσουν, καταλαβαίνω γιατί χάνουμε τόσους πολλούς και γιατί τα νοσοκομεία μας είναι τόσο γεμάτα», συνέχισε.

 

Παρά τα εξουθενωτικά συμπτώματα ο παρουσιαστής του CNN δήλωσε ότι δεν έχει σκοπό να πάρει αναρρωτική άδεια τονίζοντας ότι έχει ευθύνη να ενημερώσει το κοινό, όχι μόνο για την δική το κατάσταση, αλλά και για την ταχέως εξελισσόμενη παγκόσμια υγειονομική κρίση.

 

Τέλος, ο Κουόμο συνέκρινε τη σχετικά προνομιακή του κατάσταση με αυτή άλλων που μπορεί να μην έχουν πρόσβαση σε τόσους πόρους όπως αυτός ενώ μάχονται ενάντια στον ιό. «Είναι εύκολο για κάποιον σαν εμένα. Είμαι τυχερός», δήλωσε ο Κουόμο και κατέληξε: «Θέλω να σκέφτεστε όσους δεν είναι τόσο τυχεροί όσο εγώ, που αντιμετωπίζουν το ίδιο πράγμα με εμένα και 10 φορές χειρότερα - ειδικά μετά από αυτό που έμαθα χθες βράδυ».

 

Και δεύτερη δημοσιογράφος του CNN θετική στον ιό

 

Ωστόσο, μια ακόμη δημοσιογράφο του CNN προσέβαλε ο κορωνοϊός, σύμφωνα με δήλωσή της στο Instagram. Ευτυχώς είναι υγιής και χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

 

"Γεια σας φίλοι, διαγνώστηκα θετική στον κορωνοϊό. Είμαι καλά. Ήρθε ξαφνικά χτες το απόγευμα. Κρυάδες, πόνοι, πυρετός. Τηρούσα την κοινωνική αποστασιοποίηση. Κάνω όλα όσα μας έχουν πει να κάνουμε. Παρόλα αυτά – με βρήκε" γράφει η Μπρουκ Μπάλντουιν, παρουσιάστρια στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNN.

 

«Είμαι υγιής, χωρίς υποκείμενα νοσήματα... Ανυπομονώ να επιστρέψω στην τηλεόραση και να σας δω όλους πολύ σύντομα» συνεχίζει η Μπάλντουιν στο μήνυμά της στο Instagram. «Και συγχαίρω τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που κάνουν όλη τη δουλειά τώρα. Σας στέλνω την αγάπη μου» λέει κλείνοντας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ