Ο Στέλιος Πέτσας & ο Κριστιάνο Ρονάλντο κουρεύονται με τη ψιλή στο σπίτι – Κομμώτριες οι γυναίκες τους

Δείτε τις αλλαγές τους…

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας τηρεί τα μέτρα ασφαλείας και μένει σπίτι, όπως προτρέπει και όλους τους πολίτες να κάνουν. Και επειδή τα κομμωτήρια παραμένουν κλειστά, ο κ. Πέτσας αφέθηκε στα χέρια της συζύγου του, η οποία και επιμελήθηκε το κούρεμά του εν μέσω καραντίνας.

 

Το story ανέβασε ο ίδιος στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κι έγραψε: «Οι έκτακτες καταστάσεις απαιτούν έκτακτες λύσεις, covid -19».

 

Στις 13 Μαρτίου ο Στέλιος Πέτσας είχε ανακοινώσει ότι η σύζυγός του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, αλλά ότι ο ίδιος έκανε τεστ και ήταν αρνητικό.

 

Ωστόσο, η καραντίνα ανάγκασε και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να εμπιστευτεί τα μαλλιά του και εκείνος στην σύζυγο του, η οποία πήρε την μηχανή και τον… περιποιήθηκε!

 

Όλοι ξέρουμε πόσο πολύ έχει αδυναμία στην γυναίκα του κι έτσι δε μπόρεσε να αντισταθεί στην πρόταση της. Βέβαια το video που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ήταν σύντομης διάρκειας και δεν μας άφησε να δούμε το αποτέλεσμα κι εάν προκάλεσε κάποια αλλαγή στο στυλ του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay home and keep stylish ??‍♂️?‍❤️‍?‍? #stayhomestaysafe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

 

 

O Κριστιάνο Ρονάλντο επανέλαβε το μήνυμά του, μόνο που αυτή τη φορά συμπλήρωσε κάτι: "Μείνετε ασφαλείς και στυλάτοι".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ