Αύξηση ορίου ανέπαφων συναλλαγών από 25€ σε 50€ από την Εθνική Τράπεζα

Αυξάνει το όριο των ανέπαφων συναλλαγών με κάρτες χωρίς να χρειάζεται το pin.

Αγαπητέ Πελάτη,

Η προστασία όλων είναι Εθνική υπόθεση και στην Εθνική Τράπεζα συνεχίζουμε να λαμβάνουμε μέτρα που θα σε βοηθήσουν με κάθε τρόπο να παραμείνεις ασφαλής. Γι’ αυτό, από την Δευτέρα 30 Μαρτίου ως και την Κυριακή 31 Μαϊου, μπορείς να κάνεις ανέπαφες συναλλαγές με κάρτες contactless, με νέο όριο τα 50€, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσεις το pin σου.

Αναλυτικά για ποσά :

Έως 50 ευρώ η συναλλαγή ολοκληρώνεται χωρίς την εισαγωγή PIN.
Άνω των 50 ευρώ, εισάγετε PIN.

Με αυτόν τον τρόπο φροντίζουμε να έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιείς τις καθημερινές σου συναλλαγές, χωρίς να έρχεσαι σε άμεση επαφή με τις συσκευές που χρησιμοποιούν πολλοί, όπως είναι τα POS. Η αύξηση του ορίου ανέπαφων συναλλαγών από τα 25€ στα 50€, χωρίς πληκτρολόγηση PIN, είναι μια κοινή απόφαση όλων των μελών της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών με στόχο τον περιορισμό των επιπτώσεων του κορωνοϊού
(COVID-19), στη δημόσια υγεία και τη συναλλακτική πρακτική.

Στην Εθνική Τράπεζα, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά από ενέργειες με κυρίαρχο στόχο την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας αλλά και την ασφάλεια των συναλλαγών. Από την άνεση του σπιτιού σου, μπορείς να πραγματοποιείς σχεδόν όλες τις τραπεζικές σου συναλλαγές, μέσα από το ανανεωμένο μας Internet & Mobile Banking.

Μάλιστα, με την υπηρεσία freeze-unfreeze, σχεδιασμένη για την ασφάλειά σου, έχεις πάντα τη δυνατότητα για άμεσο πάγωμα της χρεωστικής σου κάρτας, εάν πιστεύεις ότι την έχεις χάσει και, εάν τελικά τη βρεις, μπορείς απλά να την ενεργοποιήσεις ξανά αμέσως.

Ανακάλυψε όλες αυτές και πολλές άλλες  ψηφιακές δυνατότητες εδώ.

Θα συνεχίσουμε να σου προσφέρουμε όλο και περισσότερες δυνατότητες για να μπορείς να κάνεις τις συναλλαγές σου, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, ταχύτητα και ευκολία.

Σ’ ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου.

Στην Εθνική Τράπεζα, αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και τα συστήματά μας, για να απολαμβάνεις γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σου. Δες παρακάτω βασικές αρχές για την ακόμα καλύτερη προστασία σου: 

• Βεβαιώσου ότι παραλαμβάνεις e-mail από έγκυρη διεύθυνση της Τράπεζας, αναζητώντας σε αυτό την ψηφιακή σήμανση (υπογραφή) που σου εγγυάται τον αποστολέα και το περιεχόμενο.

• Μην απαντάς ποτέ σε e-mail που σου ζητούν τα προσωπικά σου στοιχεία. Σε περίπτωση παραλαβής τέτοιου email διάγραψε το αμέσως.

• Η Εθνική Τράπεζα δεν θα σου ζητήσει ποτέ το User ID & Password, τους κωδικούς μιας χρήσης (OTP) ή το PIN της κάρτας σου.

• Πάντα να πληκτρολογείς το www.nbg.gr μόνος σου και μην πατάς τη σύνδεση που θα βρεις σε e-mail ή ιστοσελίδες άλλων εταιριών.

• Έλεγχε προσεκτικά κάθε e-mail με θέμα, συνημμένο, ή υπερσύνδεσμο, τον Covid -19.

• Βεβαιώσου ότι έχεις στον υπολογιστή σου ενημερωμένα προγράμματα antivirus και antispyware.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ