Live: Η ενημέρωση για τον κορωνοϊό από το Υπουργείο Υγείας - 20 νέα κρούσματα, 1755 τα συνολικά & 79 νεκροί

Οι ανακοινώσεις του Εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό Σωτήρη Τσιόδρα και του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η καθημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για κορωνοϊό από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον Υφυπουργό, Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

20 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας ανακοίνωσε σήμερα ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, με τα κρούσματα του ιού στη χώρα μας να ανέρχονται πλέον σε 1755.

Επίσης, έξι ακόμη ασθενείς έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο, με τους νεκρούς από την πανδημία στη χώρα μας να είναι πλέον 79.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσιόδρας, από τα συνολικά κρούσματα τα 361 σχετίζονται με κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ τα 655 έχουν συσχετιστεί με γνωστά κρούσματα.

90 ασθενείς παραμένουν διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, με τη μέση ηλικία τους να είναι τα 65 έτη, ενώ οι 19 εξ αυτών είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

Έχουν διενεργηθεί, μέχρι στιγμής, στη χώρα μας 26.193 τεστ για τον κορωνοϊό.

Δείτε live εικόνα...

 

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ