Όλο το διάγγελμα και το βίντεο της βασίλισσας Ελισάβετ για τον κορωνοϊό - Θα νικήσουμε, είπε η μακροβιότερη μονάρχης του κόσμου

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή"

"Θα νικήσουμε" τον κορωνοϊό, δήλωσε η βασίλισσα Ελισάβετ σε ένα ιδιαίτερα σπάνιο τηλεοπτικό της διάγγελμα προς τους Βρετανούς μεσούσης της πανδημίας.

 

"Θα νικήσουμε και αυτή η νίκη θα ανήκει σε καθέναν από εμάς", δήλωσε η 93χρονη βασίλισσα στην ομιλία από τον πύργο του Ουίνδσορ την ώρα που η χώρα μετρά 5.000 νεκρούς από τον νέο κορωνοϊό. "Θα συναντηθούμε ξανά" υποσχέθηκε η βασίλισσα.

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει μάχη κατά της πανδημίας του Covid-19, καθώς και τους Βρετανούς που μένουν στο σπίτι για να αποτρέψουν την εξάπλωση του ιού, κατά τη διάρκεια του ιστορικού αυτού τηλεοπτικού διαγγέλματος.

 

 

 

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή" στην υγειονομική περίθαλψη του δημόσιου συστήματος υγείας (NHS) "και όλους τους άλλους επαγγελματίες υγείας που φροντίζουν", υπογράμμισε η βασίλισσα, καθώς και "όλους εσάς που μένετε στο σπίτι, βοηθώντας έτσι να προστατευτούν οι πιο ευάλωτοι", δήλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ